Kurv 0

Firkantede parasoller

Ingen have eller terrasse er helt komplet uden en lækker parasol, der kan sørge for læ, når det regner, og en skyggeplads, når solens stråler bager. På wupti.com kan du købe en praktisk firkantet parasol, der passer ind på mange forskellige terrasser og i de fleste haver.

Vælg blandt mange firkantede parasoller

Hvis du er på udkig efter en firkantet parasol, der kan give skygge for solen og skabe dække, når det regner, så er du kommet til det helt rigtige sted. På wupti.com kan du finde mange forskellige parasoller, og lige præcis en firkantet parasol passer perfekt over havebordet. Den kan nemlig dække alle siddepladserne, når solen står højest på himlen. 

Vi har firkantede parasoller i forskellige farver og flotte designs, så du kan vælge den parasol, der passer bedst til dine andre havemøbler. Gå på opdagelse i vores udvalg af firkantede parasoller i forskellige størrelser her på siden. Du kan også tage et kig på vores andre modeller af parasoller

 

Køb en praktisk, firkantet parasol på wupti.com

Vores firkantede parasoller bliver lavet i stærke og vejrbestandige materialer, så du kan lade parasollen stå ude gennem hele sommeren. På den måde behøver du ikke at pakke din parasol frem og væk hele tiden. 

 

Parasoller med en lang levetid

På wupti.com kan du finde en ny parasol, hvis dug er UV- og blegningsresistent, mug- og meldugresistent og yderligere produceret i et åndbart materiale. Så er du garanteret en parasol i topkvalitet, der kan give skygge i mange år fremover. Parasollerne er lette at slå op og ned, og det tager altså ikke lang tid at lave en skyggeplads på terrassen eller i haven. Derudover bliver metallet i parasollen lavet i rustfrit aluminium, som også sikrer en lang levetid.

 

Fri fragt på køb over 1.000 kroner

Når du handler på wupti.com får du altid gratis levering, når du køber for 1.000 kroner eller derover. Udforsk derfor udvalget her på siden, og se hvilke modeller, du kan få leveret direkte til døren. Husk, at være opmærksom på, at parasollen ikke altid bliver leveret med en parasolfod. Du kan finde hele vores udvalg af robuste parasolfødder her.