Kurv 0

Festtelte

Udnyt de ekstra kvadratmeter i haven på bedste vis med et festtelt. Her på siden tilbyder vi en bred vifte af forskellige festtelte til alle begivenheder, så der er noget for enhver. Dyk ned i vores store sortiment fyldt med skarpe priser og find dit match!

Find dit nye festtelt lige her

Derfor skal du investere i et godt festtelt

  • Få ekstra plads til alle festlighederne og gæsterne
  • Hav glæde af naturen på trods af vind og vejr
  • Nyd dit holdbare festtelt i mange år

Står du og skal holde årets store fest med masser af gæster og underholdning? Så har vi den perfekte løsning til dig; et festtelt. Med et festtelt får du mulighed for at udnytte dine kvadratmeter i haven på ideel vis, så der er plads til alle dine ønskede gæster uanset, om I skal sidde og snakke eller danse natten lang.

En anden fordel ved festtelte er, at de lader dig og dine gæster nyde naturen, uanset hvordan det lunefulde danske vejr opfører sig. Du får nemlig fornøjelsen af at sidde i lunt og rart tørvejr – måske blot gjort selskab af en varmeblæser, hvis festen fortsætter længe efter, solen er gået ned. En anden god grund til at investere i et godt festtelt er, at du vil kunne nyde det sammen med dine tætteste i utroligt mange år, såfremt du blot passer på det.

Hvilket festtelt skal jeg vælge?

Uanset om du skal holde fødselsdag, konfirmation, studentergilde eller noget helt fjerde, har vi med garanti det helt rette festtelt for dig. Du skal blot finde lige netop den model, der passer til dine behov og ønsker, så du får absolut mest ud af dit telt. Du kan med fordel tage et kig på vores korte guide over vigtige specifikationer, der er sammensat for at hjælpe dig i din søgning:

  • Mål: Først og fremmest er det vigtigt at slå fast præcis hvor meget plads du har til rådighed. I denne proces kan du også ligge mærke til, hvordan din ledige plads er fordelt, således at du ved, om du skal på jagt efter et kvadratisk, aflangt eller måske rundt festtelt.
  • Design: Dernæst bør du gøre dig nogle tanker om, hvilke ønsker du har til designet. Overvej her både farve og det samlede udtryk.
  • Opsætning: Du kan også tage stilling til, hvor meget tid du ønsker at sætte af til opsætningen – må denne gerne være tidskrævende, eller skal den helst kunne overståes hurtigt?

Se også vores mange havepavilloner for yderligere inspiration. 

 

Find dit fest telt online på wupti.com

Uanset begivenheden har vi helt sikkert det rette telt til din fest. Udforsk vores brede sortiment fyldt med skarpe priser og køb dit festtelt nemt og hurtigt på wupti.com i dag.