Kurv 0

Terrasseoverdækning

Sol, vind og regn er nogle af de primære årsager til, at du ikke tilbringer så lang tid udenfor på terrassen, som du gerne ville. Med en terrasseoverdækning kan du få mere ud af dine udearealer, og i vores udvalg finder du mange forskellige typer af overdækning – fra afskærmende sidemarkiser, traditionelle halvtag, mindre udhæng og rummelige udestuer for den ultimative helårsløsning. Bestil den hjem online i dag!

Køb terrasseoverdækning her

Hvorfor vælge en terrasseoverdækning på wupti.com?

  • Robuste kvalitetsmaterialer
  • Stort udvalg af forskellige typer og størrelser
  • Få mere ud af din terrasse
  • Beskyt mod vejret – både sol og regn

Den danske sommer er om noget temmelig omskiftelig, og blæst og regn er tit skyld i, at du ikke får brugt din terrasse og øvrige udendørsarealer så meget, som du gerne vil. Når sommeren og foråret viser sig fra sin allerbedste side er det måske solen og dens skarpe stråler, der er skyldneren.

Uanset hvad der ligger til grund for, at du ikke får det optimale ud af din terrasse, kan du imødekomme problemet med en praktisk terrasseoverdækning. Med en sådan kan du og familien få mange flere hyggestunder udendørs til trods for det ustabile vejr.

Hjælp til at vælge den rigtige terrasseoverdækning

Terrasseoverdækning er ikke bare et halvtag til dine udearealer. Overdækning fås i forskellige former, og her i udvalget kan du finde et væld af forskellige typer. Hvilken du skal vælge, afhænger af, hvilken type terrasse du har, og om det er hele året eller bare sommerhalvåret, som du har i sinde at tilbringe på terrassen.

  • For et mindre behov, hvor det primært er vindstød og indkig fra uvedkommende, der skal afskærmes for, er sidemarkisen et oplagt valg. En af de klare fordele ved sidemarkisen er, at den kan foldes sammen, så den ikke optager unødig plads, når den ikke anvendes.
  • Med en terrasseoverdækning forstås typisk en tagløsning, der går ud fra husets gavl og med et halvtag overdækker din terrasse. En traditionel terrasseoverdækning tjener et væld af formål. Foruden at gøre dine udearealer mere anvendelige til brug i en længere periode af året, kan en stor model tilmed bruges som carport, hvis du gerne vil beskytte din bil mod vind og vejr.
  • Det mindste alternativ er et af de mindre udhæng, som du kan bruge til overdækning af mindre arealer. Det gælder bl.a. yderdøren, dine cykler eller måske haveredskaber.
  • Hvis du ønsker en langt mere helårsegnet løsning, kan du vælge en udestue. Med en udestue får du et hyggeligt opholdsrum, der giver følelsen af, at du er udendørs. Udestuen kræver vel og mærke en del mere plads og et større monteringsarbejde, men til gengæld får du det perfekte sted for hyggestunder, måltider og samvær, som du kan benytte i alt slags vejr.

Fælles for alle typer af terrasseoverdækning, som du finder i vores udvalg, er, at de alle er udført i robuste kvalitetsmaterialer. Det betyder, at de for det første er vejrbestandige og kan holde til det omskiftelige, blæsende og regnvåde vejr i Danmark. Modellerne er herudover både klassiske og eksklusive at se på, ligesom de også er nemme at vedligeholde.