Kurv 0

Bademåtter

Med en bademåtte kan du skabe lidt ekstra hygge og bekvemmelighed på badeværelset. Her på siden finder du bademåtter i et væld af farver, mønstre, designs og størrelser. Tag et kig på vores store udvalg, og find den bademåtte som passer netop til dit badeværelse. 

Bademåtter til et rent og skridsikkert gulv

Derfor bør du have en bademåtte

  • Du undgår vådt gulv efter brus eller bad
  • Den er skridsikker ved våde fødder
  • Badeværelset får et hyggeligt touch

Fugtige fødder på fliser eller andet glat badeværelsesgulv kan være både farligt og besværligt at rengøre. En bademåtte ligger klar som en skridsikker og tør oase på et badeværelsesgulv efter badet og skaber en hyggelig stemning i et rum med hårde flader.

Hvilken bademåtte skal du vælge?

Alle bademåtter har samme funktion: De fungerer som tørre, behagelige og skridsikre områder på et badeværelsesgulv, men størrelse, materialevalg og design gør en forskel for både komfort og indretningsstilen. 

  • Størrelsen på en bademåtte eller et bademåtte-sæt kan være afgørende for både funktion og stil. En stor bademåtte kan være praktisk i et stort badeværelse, hvor der er langt mellem de forskellige faciliteter. Stilmæssigt kan en rund bademåtte skabe et visuelt samlingspunkt centralt på et åbent badeværelsesgulv, mens en firkantet model skaber et lille rum i rummet. 
  • Materialet er afgørende for både komfort og rengøringsvenlighed. Langhårede materialer er komfortable for bare fødder, men kan være udfordrende at holde rene uden jævnlig maskinvask. Korthårede modeller er nemmere at støvsuge, men mindre bløde at gå på. Vælg materiale, efter hvor ofte du støvsuger eller maskinvasker dine bademåtter. 
  • Designet på en bademåtte handler ikke kun om facon og materiale, men i høj grad om farve og mønstervalg. Mønstrede bademåtte-sæt kan skabe liv på et ellers ensfarvet badeværelse, mens de mere diskrete bademåtter i samme farve som gulvet kan give en mere rolig gulvflade på et lille badeværelse. Husk en bademåtte kan nemt udskiftes, så vær ikke bange for at kaste dig ud i farver og mønstre. 

Skab hygge og sikkerhed på badeværelset med et lækkert bademåtte-sæt. Gå på opdagelse i vores udvalg her på wupti.com.