Kurv 0

Babydyner og juniordyner

Hos wupti.com finder du et stort udvalg af baby- og juniordyner. Vi forhandler baby- og juniordyner af både fiber og dun, ligesom vores sortiment også indeholder allergivenlige dyner, som er Oeko-tex certificeret, hvilket sikrer at dynen er kontrolleret for sundhedsskadelige kemikalier. 

Behagelige baby- og juniordyner

Hvorfor vælge en baby- eller junior-dyne

  • Den er hverken for lille eller for stor
  • Barnet kan selv håndtere dynen
  • Dynen passer til størrelsen på sengen

 

Hvilken baby- eller juniordyne skal du vælge?

En juniordyne har en standardstørrelse på 140 x 100 cm og svarer til ca. halvdelen af en voksendyne. Der er stor forskel på, hvornår børn kan gå fra babydyne til juniorstørrelse – nogle overgår allerede ved 3-4 måneders alderen, mens andre er over 1 år, inden de skifter til juniordyne. Alderen har ingen indflydelse på, hvilken dyne du skal vælge i juniorstørrelse – i stedet bør du kigge efter type, fyld og bæreevne.

  • Type – der findes helårsdyner og sommerdyner. Til et koldt soverum eller et barn, der typisk sparker dynen af om natten, kan det være en fordel med en helårsdyne. Har barnet det varmt om natten, vælger nogle at bruge sommerdyne hele året eller i varme perioder.   
  • Fyld – ligesom med voksendyner er der mange forskellige typer fyld. Fiberfyld er allergivenligt og nemt at vaske. Andedun eller moskusandedun er varmt, mens silke- eller uldfyld tillader huden at ånde og tilpasser sig barnets temperatur. 
  • Bæreevne – jo højere bæreevne jo bedre for barnet. Bæreevne betyder, hvor mange fjer der skal til for at gøre en dyne varm. Jo færre fjer en dyne behøver for at være varm, jo tyndere kan den være, og jo nemmere kan fugt forlade dynen i løbet af natten. 

Vælg blandt alle de kendte mærker inden for baby- og juniordyner her på wupti.com – vi er naturligvis altid bedst til prisen.