Kurv 0

Mørklægningsgardiner

Med et mørklægningsgardin, der udelukker alt lyset fra fx soveværelset, har du mulighed for at få en bedre nattesøvn og ikke mindst sikre dig 100 procent privatliv. Her på wupti.com har vi et stort udvalg af mørklægningsgardiner i forskellige gardintyper. 

Stort udvalg af mørklægningsgardiner

Vælg den rigtige type gardin

På wupti.com finder du typer af mørklægningsgardiner. Hvilken slags gardiner, du skal vælge, afhænger først og fremmest af, hvilken type og størrelse vinduer, du har. Hvis du er i tvivl om, hvilken gardintype, du skal vælge, kan du her læse om fordelene ved de forskellige slags.

  • Rullegardin: Hvis du går efter den stramme og diskrete stil, kan du vælge et rullegardin. Denne type gardin er særligt god til mørklægning og et sikkert valg, da det er et enkelt gardin, der ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner er desuden nemme at tilpasse, hvorfor de egner sig godt til mindre vinduer med specielle mål.
  • Lamelgardin: Lamelgardiner egner sig godt til store, åbne vinduespartier, hvor vinduet fylder fra loft til gulv. Foruden et moderne, minimalistisk og stilfuldt udtryk, udmærker lamelgardinerne sig særligt ved, at de fylder minimalt, når de ikke er slået ud.
  • Plisségardin: Plisségardiner fungerer, ligesom rullegardiner, rigtig godt som mørklægningsgardiner. Særligt ved netop disse gardiner er, at du med de fleksible Flex plissegardiner har mulighed for at flytte gardinet oppefra og nedefra. Det betyder, at du kan skabe det mest optimale lysindfald i dagtimerne og ikke mindst skærme helt af for lyset, når du har brug for total mørklægning.

 

Hvorfor skal du vælge et mørklægningsgardin på wupti.com?

  • Stort udvalg med mange størrelser
  • Vælg imellem mange forskellige typer og farver
  • Mørke til soveværelset - bedre nattesøvn og 100 procent privatliv

Der er mange gode grunde til at vælge et mørklægningsgardin. De er fordelagtige at have i soveværelset, når du skal sove, mens det er lyst udenfor. Det gælder særligt om sommeren, hvor solen står tidligt op, når du skal have en middagslur, eller hvis du har nattearbejde, og derfor skal sove om dagen.

Et soveværelse, der er helt mørkt, hjælper generelt med en bedre nattesøvn, da du hermed kan snyde din hjerne til at få en dybere søvn. At mørklægningsgardiner kan hjælpe dig til at sove bedre, kommer sig også af, at du kan skærme af for solen i løbet af dagen og derved undgå et ubehageligt varmt soveværelse.

Et mørklægningsgardin er desuden en måde at sikre 100% privatliv, da det ikke er muligt at se igennem.

Til trods for, at gardinerne mørklægger rummet totalt, skal de ikke nødvendigvis være sorte eller meget mørke. Mørklægningsgardinerne fås nemlig i et væld af farver, ligesom du også kan vælge imellem de forskellige gardintyper. Det gælder både lamel-, plisse- og rullegardiner. Gardinerne i vores udvalg kan tilmed kortes af og tilpasses, så de passer til netop dine vinduer.