Kurv 0

Håndklæder

Mangler du nye håndklæder? Hos wupti.com finder du et stort udvalg af bløde og lækre håndklæder i mange farver. I vores store sortiment finder du alt fra gæstehåndklæder og badehåndklæder til børnehånklæder. 

Håndklæder til store og små 

Derfor har du brug for gode håndklæder

  • Farve og blødhed bevares længere
  • De tørrer kroppen bedre og hurtigere
  • Der er en størrelse til ethvert formål

Den rette størrelse håndklæder sikrer nok liggeplads på håndklædet ved stranden og et rent og tørt gæstehåndklæde ved hvert besøg. Håndklæder i god kvalitet har bedre sugeevne og tørrer kroppen hurtigere, ligesom både farve og tekstur bevares selv efter mange vaske i maskinen.

 

Sådan vælger du det rette håndklæde

Formålet er det primære, du skal overveje, når du er på udkig efter nye håndklæder. Formålet afgør både farve og størrelse på det rette håndklæde. 

  • Formål – De mange forskellige typer håndklæder er alle velegnede til forskellige formål: Strand, brusebad, babybad, håndvask eller andet. Strandhåndklæder er ofte tæt vævet og ligesom babyhåndklæder ekstra store, så kroppen kan hylles ind efter badning. Såkaldte gæstehåndklæder er små håndklæder, der på grund af størrelsen ofte kan udskiftes, så gæsterne altid får et tørt og rent håndklæde efter håndvask.
  • Farve – Håndklæder til badeværelset findes i et utal af farver, som kan være med til at definere stilen i rummet. Sarte eller naturfarver giver et roligt og feminint look i en badeværelsesindretning, mens mørke og sorte farver virker mere minimalistiske og rå. Meget farverige håndklæder kan give badeværelset et frisk pust, ligesom mønstre kan skabe liv i et ellers neutralt rum. Er du usikker på farvevalg, så hold dig til én farve på alle håndklæder.
  • Størrelse – de helt store badehåndklæder til strandbrug eller svømmehallen er typisk over 1½ meter i længden og minimum 70 cm i bredden. Badelagner til badeværelset er ofte lige under 1½ meter i længden og omkring 70 cm i bredden. Standard håndklæder er 50x100 cm, mens gæstehåndklæder er 30x50 cm. 

Se det store udvalg online af håndklæder her hos wupti.com.