Kurv 0

Hovedpuder

Hos wupti.com har vi et kæmpe udvalg af hovedpuder til en hver. I vores store sortiment finder du hovedpuder med mange forskellige slags fyld. Klik rundt på siden og find netop den pude der passer til dit behov. 

En god hovedpude giver god nattesøvn

Derfor har du brug for den bedste hovedpude

  • Nattesøvnen forbedres markant
  • Du undgår at få hold i nakken
  • Temperaturen kan reguleres optimalt

Det er individuelt, hvad der definerer en god hovedpude. Fælles for alle er dog, at den gør din nattesøvn markant bedre, og at du undgår smerter fra forkerte liggestillinger eller uhensigtsmæssig belastning i nakke og ryg. Den bedste hovedpude regulerer desuden temperaturen præcis efter dine ønsker: Kølig, lun eller varm.

 

Find den perfekte hovedpude til dig

Der er meget, der afgør, hvilken hovedpude, der er den bedste til dig – men overordnet set handler det om tre ting: Størrelse, materiale og hårdhed. 

  • Størrelsen på en hovedpude handler ikke kun om længde og bredde, men lige så meget om højde og facon. Standardstørrelsen på hovedpuder ligger på ca. 60x60 cm med forskellige højder. Den kvadratiske facon er klassisk og følger faconen på mange betræk til puder, når du køber sengetøj. Den aflange facon vinder dog mere og mere indpas og kan anbefales til dig, der ligger meget på siden. 
  • Materialet afgør ofte temperaturen i din hovedpude. Betrækket på puden kaldes for vår og er som regel bomuld, mikrofiber eller silke, mens fyldet kan være både dun, fiber, silke, uld og skum. Nogle mener at skum og dun er varmere end fiber, silke og uld, men det kan du bedst selv afgøre.  
  • Hårdhed i en pude spænder også vidt, og særligt her er det meget individuelt, hvad du foretrækker. En blød pude kan nemt formes og foldes og er god til dig, der foretrækker at ligge på ryggen eller selv forme din pude. Den lidt hårdere model støtter nakke og hals mere og er velegnet, når du ligger på siden. 

Den bedste hovedpude finder du i udvalget her på wupti.com.