Kurv 0

Kuvertlagner

Et glat lagen gør søvnen bedre og gør det mere komfortabelt at vende dig i sengen. Vælg et kuvertlagen til den størrelse madras, som du har derhjemme. Kuvertlagner i flere farver, materialer og størrelse og du finder dem her på wupti.com.

Kuvertlagner til enhver seng

Derfor bør du vælge et kuvertlagen

  • Det passer perfekt til en topmadras
  • Du kan finde det til alle størrelser senge
  • Lagnet beskytter din top- og undermadras

Kuvertlagner udmærker sig til topmadrasser ved ikke alene at passe i længde og bredde, men også i højde. Du kan finde dem i alle størrelser til både enkelt- og dobbeltmadrasser og i flere størrelser til dem midt imellem – f.eks. et kuvertlagen på 120x200, 140x200 eller 160x200.

 

Vælg det rigtige kuvertlagen

Hvis dit lagen skal ligge glat omkring topmadrassen, er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Dit foretrukne materiale giver yderligere komfort, ligesom farven skal matche både sengetøj og indretning.   

  • Størrelsen på dit kuvertlagen afgøres af både længden, bredden og tykkelsen på din topmadras. Passer din topmadras ikke til et kuvertlagen på 90x200 til enkeltsenge eller til et kuvertlagen på 180x200 til dobbeltsenge, findes der kuvertlagener på 120x200 eller andre specialmål. Er du i tvivl, så vælg hellere en smule for stort end for småt, og har du en dobbeltseng med individuel elevation, så vælg et særligt splitlagen. 
  • Materialet på kuvertlagner findes i velkendte sengetøjsmaterialer, som f.eks. bomuld eller bomuldssatin. Bomuld er et hudvenligt naturprodukt med en let ru overflade, mens bomuldssatin har en mere glat overflade. Elasticiteten er ofte større i lagner af ikke ren bomuld. 
  • Farven på dit kuvertlagen behøver ikke udelukkende at være hvid. Trendy farver som sort eller grå findes også i vores store online udvalg, så du kan matche med ethvert sæt sengetøj og indretning i soveværelset. Vælg evt. en mørk farve kuvertlagen til din topmadras og mix det med en lys farve sengetøj eller sengekappe for et moderne look.  

Gå på opdagelse her i vores store udvalg af kuvertlagner – alle de kendt mærker til de bedste priser.