Kurv 0

Stræklagner

Stræklagner i alle farver, størrelser og materialer. Find den rette størrelse stræklagen på 140x200 til futonen, eller få en glat overflade på dobbeltsengen med et stort stræklagen på 180x200 cm. Et stræklagen holder faconen og er altid glat – nyd en god nats søvn på et stræklagen i god kvalitet.

Et stræklagen til enhver seng

Hvorfor vælge et stræklagen

  • Du slipper for at glatte lagen hver dag
  • Lagnet holder faconen – også efter vask
  • Det findes i netop din sengs størrelse

Hvis du foretrækker et glat lagen, når du sover, er stræklagner det perfekte valg. Lagner i strækkvalitet holder den samme facon både før og efter vask, og du kan finde netop den størrelse, der passer til din seng.

 

Hvad er det rette stræklagen til min seng?

Hvis et stræklagen skal være glat og passe til sengen, skal du vælge det rette mål og overveje hvilket materiale, der passer til dine behov. Overvej også om du evt. har brug for et speciallagen.

  • Mål på stræklagner angives i centimeter og refererer til længde, bredde og højde. Et stræklagen på 180x200 cm er således et lagen til en dobbeltseng, mens et stræklagen på 90x200 cm er til en enkeltmadras. Højden afgør anvendelsen – 10 cm er f.eks. til topmadrasser, hvor 45 cm er til boksmadrasser. 
  • Materialet i stræklagner er bomuld, frotte eller jersey. Frotte og jerseylagner anvendes ofte som underlagen på boksmadrasser, der også har funktion som siddeplads i f.eks. børneværelset. Bomuld er den mest almindelige type sovelagner. Da bomuld kan have en tendens til krølle, kan du vælge et blandingsmateriale som bomuldssatin eller bomuldsjersey. 
  • Speciallagen som f.eks. vådliggerlagen eksisterer også inden for kategorien stræklagner. Et vådliggerlagen henvender sig til sengevædere eller til personer, der ønsker at forhindre sved i at trække ned i madrassen. Du kan placere et vådliggerlagen som et underlagen under et bomuldslagen eller direkte som sovelagen. Et vådliggerlagen har typisk en overflade af bomuldsjersey og en underside af vandtæt PU.

Find den helt rette størrelse stræklagen i vores store online udvalg her på wupti.com – alle de kendte mærker.