Kurv 0

Voksen sengetøj - mange kvaliteter og designs

Der er ingen bedre følelse end at ligge sig under i dynen, mens det bløde og lækre sengetøj smyger sig om kroppen. Hos wupti.com finder du et stort udvalg af sengelinned til enhver smag, og i mange forskellige størrelser, så vi har helt sikkert også et til netop dit behov.

Kravl i seng med nyt og lækkert sengetøj

Derfor elsker alle nyt sengetøj

  • Moderne farver og design
  • Præcis pasform og lukning
  • Skåner dyner og puder

Et smukt, nyt sæt sengetøj kan få soveværelset til at ligne en million med de helt rigtige, moderne farver og mønstre, der er oppe i tiden. Sengetøj kan fås til alle størrelser dyner, og de moderne lukninger og nemme vaskeanvisninger gør nyt sengetøj til en langt mindre byrde i den tilbagevendende vasketøjsbunke, samtid med at det skåner dynen.

 

Hvordan vælger du sengetøj?

Din seng er sikkert det vigtigste møbel i dit soveværelse, men det er uden tvivl dit sengetøj, du ser først, når du træder ind i rummet. Sengetøj er ikke bare en hygiejnisk nødvendighed, det kan skabe stilen i dit soveværelse. 

  • Farve – mørke farver som sort, bordeaux eller mørkeblå i et soveværelse skulle være godt for søvnen, og kan for mange mennesker give fornemmelsen af tryghed. Lyse farver som hvid, rosa eller sand virker på mange som friske og rene og kan lyse et ellers mørkt soverum op i dagtimerne. Vælg neutrale farver, som grå, hvid og beige, hvis du gerne vil have et roligt og udramatisk udtryk på sengen, vælg klare farver, som limegrøn, rød eller orange, hvis du ønsker et livligt og glad udtryk i dit soveværelse. 
     
  • Design – er som regel et spørgsmål om at vælge mellem ensfarvet eller mønstret, når det gælder sengetøj. Ensfarvet sengetøj har den fordel, at du nemt kan mixe og matche med dele af sengetøj fra andre sæt. Spraglet eller mønstret sengetøj fungerer ofte bedst i sæt, men kan skabe en ny oplevelse, hver gang du lægger et nyt sæt sengetøj på. Inden for samme mærke vil mange sæt i øvrigt matche hinanden. 

Vælg netop det sæt sengetøj, du går og drømmer om, i det store udvalg herover.