Kurv 0

Lammeskind

Bring varme og hygge ind i hjemme med et lammeskind i fx stolen eller sofaen. Vi har et bredt udvalg af bl.a. Tibetanske, New Zealandske og Islandske lammeskind. De findes i forskellige farver, størrelser og både med lange og korte hår. Se det store udvalg her på siden. 

Få varme og hygge med et lammeskind

Fordelene ved et godt lammeskind:

  • Behageligt og lunt at sidde på
  • Huden kan ånde ved kontakt
  • Nemt at rengøre og matche

Den bløde uld i kort- eller langhåret version er behagelig og lun at sidde på, fordi huden kan ånde, og fordi ulden tilpasser sig kropstemperaturen. Lammeskind er nemme at rengøre og kan matche enhver indretning i netop den nuance, du foretrækker.

 

Hvilket lammeskind skal du vælge?

Lammeskind findes i forskellige størrelser, farver og typer. Brug lammeskind til stol, til gulv, til sofa eller som en god liggeplads til familiens firbenede ven. 

  • Størrelse – standardbredden på et lammeskind ligger mellem 50 og 60 cm uanset længde, ligesom tykkelsen altid er ca. 2 cm. Længden er for et standardskind omkring 80-90 cm, men findes også i dobbeltlængde på helt op til 180 cm. Brug de lange længder på havebænke og sofaer for ekstra hygge og komfort. 
  • Farve – alle de naturlige farver som hvid, beige, brun, grå og sort gør lammeskind til et alsidigt og uundværligt stykke hjemlig hygge. Opbryd de mørke stole med et lyst skind, eller skab rolig varme med mørke lammeskind foran brændeovnen eller tv’et. Lammeuldens naturlige smudsafvisende hår gør både de lyse og de mørke praktiske i en hverdag med børn og kæledyr. 
  • Type – ufarvede og særligt bløde typer lammeskind kaldes ofte for babylammeskind og kan anvendes til de helt små uden risiko for hudirritation eller kvælningsfare ved lange hår. De farvede korthårede er praktiske i stole eller på andre siddeflader, der benyttes ofte, mens de langhårede modeller holder sig pænere som pynt frem for til brug. 

Få hygge, varme og komfort i de mørke vinteraftener eller de udendørs sommeraftener – vælg lammeskind i alle farver og størrelser her i vores store online udvalg på wupti.com. Naturligvis altid bedst til prisen.