Kurv 0

Espressomaskiner

Få den autentiske caféstemning med en espressomaskine. Her får du muligheden for at lave alt fra espresso og café au lait til cappuccino og en masse andre lækre kaffedrikke. Se hele udvalget af espressomaskiner her på siden og find den der passer til dit behov.

Se kundernes favorit brands

Populære espressomaskine mærker

Skab den perfekte caffé latte med en mælkeskummer

Med en mælkeskummer i hjemmet, bliver du din egen kaffespecialist og kan give din kaffe et strejf af luksus. Du kan gøre din kaffeoplevelse ekstra cremet md en af vores mælkeskummere - uanset om du er til caffé latte, cappuccino eller noget helt andet.

Tilbehør til espressomaskiner

For at få mest mulig glæde ud af din espressomaskine, har vi her på siden samlet alt vores tilbehør. Find det du står og mangler, så du kan få et helt fantastisk kafferesultat.

Få mere smag og aroma med en kaffekværn

Med en kaffekværn har du mulighed for at kværne dine bønner lige inden bryg. Ved at kværne bønnerne før brug, få du meget mere smag og aroma frem i dit kafferesultat. Det kan derfor være en klar fordel at investere i en kaffekværn - specielt hvis du vil have den absolut bedste smag ud af din kaffe.

Tid til en lækker espressomaskine

Med en espressomaskine har du mulighed for at lave et hav af forskellige kaffedrikke - uanset om du er mest til den populære espresso eller en lækker cappuccino.

 

Tre fordele ved espressomakinen

  • Sublim lækker kaffe meget nemt
  • Muligheder til alle pengepunge og behov
  • Hvis indbygget mælkeskummer er der endnu flere espresso-variationer
     

En fuldautomatisk espressomaskine gør lækker kaffe nemt - hver gang

Er du vild med kaffe? I så fald er du ikke den eneste. Rigtig, rigtig mange finder glæde ved en god kop kaffe, så det er slet ikke så mærkeligt, at espressomaskiner er yderst populære og ingenlunde et sjældent syn i mange danske hjem. Den fuldautomatiske espressomaskine brygger italienske espressospecialiteter helt perfekt gang efter gang via et tryk på én knap. Det er altså nemmere end man kunne tro: Bønnerne friskkværnes og brygningen sker efter italiensk opskrift, hvor varmt vand under højt tryk presses gennem espressokaffen og brygges med frisk mælk. Lækkert!

Med din egen espressomaskine kan du derfor helt selv lave din yndlingskaffe i dit køkken, hver gang, du har lyst. Er ture til den lokale kaffebar noget, du bruger en del penge på i det daglige, kan du derfor se købet af espressomaskinen som en investering – på den lange bane kunne du meget vel ende med at spare mange penge på at lave din kaffe selv, fremfor at købe den udefra. Det er med andre ord det helt perfekte køb til enhver kaffeelsker.

 

Espressomaskine med indbygget mælkeskummer giver flere muligheder

Der kan være fordele forbundet med at gå efter en maskine med indbygget mælkeskummer. Har maskinen denne funktion, kan du variere med caffe latte og andre mælkebaserede varianter. Hvis du er typen, der foretrækker at have mælk i din kaffe, kender du formentlig det, at kaffen bliver meget hurtigere kold, når du kommer mælk direkte fra køleskabet i. En af de måske væsentligste grunde, udover at du kan lave de ovennævnte kaffevarianter, er, at mælken også opvarmes, når mælkeskummeren bruges. Du får derfor, ikke bare din helt hjemmelavede latte, cappuccino eller en helt tredje slags, når du anvender mælkeskummeren – men også en kaffedrik, der er varm, når du skal drikke den. Helt ligesom hvis du fik den lavet på en kaffebar eller café.


Når det gælder mælkeskummere, er der forskellige valgmuligheder. Ét er med de espressomaskiner, der har den bygget i, men du kan naturligvis også vælge en model, hvor mælkeskummeren ikke er indbygget. Det er selvfølgelig det meste oplagte valg af espressomaskine til dem, der ikke er til de mælkebaserede kaffevarianter. Disse espressomaskiner uden mælkeskummer finder du også i vores udvalg. Er det denne type, du ender med at vælge, kan du altid tilkøbe en mælkeskummer, du kan bruge hertil. Selvom du ikke selv drikker det, kan det være en fordel at have den derhjemme, hvis du en dag skulle få gæster, der er vilde med latte, cappuccino og lignende.

Mulighederne er mange, så du er undskyldt, hvis du er i tvivl om, hvilken maskine du skal vælge. Hvis det er tilfældet, er der dog masser af hjælp at hente. Du kan nemlig blive klogere på det rette valg ved at læse vores guide om valg af espressomaskine, som du finder her på siden. Når du har besluttet dig for, hvilken type, det skal være, kan du finde den perfekte espressomaskine på wupti.com.

 

Rengøring af espressomaskine

Husk at god rengøring og vedligeholdelse er nøglen til, at din espressomaskine gang efter gang, uge efter uge kan levere et tilfredsstillende, ensartet resultat. Størstedelen af kaffens smagsstoffer kommer nemlig fra forskellige olier i kaffebønnerne. Disse olier sætter sig som en film inde i espressomaskinen, og de bliver hurtigt harske. Det er i sig selv rigtig ærgerligt, da din kaffeoplevelse forringes, og ikke mindst, hvis du har brugt mange penge på de bedste kaffebønner.