Kurv 0

Mælkeskummere

Med en mælkeskummer kan du hurtigt og let skumme mælken til din daglige café latte eller cappuccino. Vi har et stort udvalg af kvalitets mælkeskummere, som garanterer dig en luftig og cremet mælkeskum. Mælkeskummere findes i mange forskellige designs og størrelser, alt efter hvad der passer til dit behov. 

Mælkeskummere – få cremet mælkeskum til kaffen

Tre fordele ved en mælkeskummer

  • Hurtig og nem at anvende
  • Let at rengøre efter brug
  • Producerer cremet og fyldigt skum til kaffen

Det har aldrig været mere aktuelt med én mælkeskummer, efter vi danskere har fået øjnene op for de mange forskellige kaffetyper man kan nyde på caféerne. Med en mælkeskummer er det nu blevet muligt, at lave din ynglings kaffe hjemme i stuen når veninderne kommer på besøg. Det er ikke nok at have en god kaffeskummer se også vores udvalg af espressomaskiner og kaffemaskiner for den helt perfekte kop kaffe. 

Café latte, cappuccino, cortado… Hvilken én er din favorit?

En mælkeskummer kan lave det hele. Du får de lækreste og mest fyldige kaffebaserede mælkedrikke med en mælkeskummer – lige som du ønsker den. Invitér på kaffe og kage og imponere dine gæster med dine kaffefærdigheder, uden at det kræver den store indsats. En mælkeskummer bliver uundværlig for dig, når det kommer til at lave den perfekte kop kaffe!

Manuel eller elektrisk mælkeskummer?

De fleste mælkeskummere er elektriske, da de er nemme at anvende og ikke kræver nogen form for håndkraft. Dog har vi også en del manuelle, da det også kan være en fordel, at der ingen ledninger eller batterier er forbundet med mælkeskummeren – og så kræver det faktisk minimal håndkraft, før man har en luftig og fyldig skummet mælk til kaffen.

Varm eller kold mælkeskum?

Det kan være en fordel at købe en mælkeskummer, som samtidig med at skumme mælken også kan opvarme den. Der er flere af de elektriske modeller, som har denne funktion, hvorimod de manuelle modeller ikke kan varme mælken samtidig. Dog er der flere af de manuelle, eksempelvis Bodum mælkeskummer, som er skabt til at tåle varmen og derfor kan du sætte kanden direkte i mikrobølgeovnen.

Køb en mælkeskummer online på wupti.com

Vi har et stort udvalg af mælkeskummere fra mange populære mærker. Ens for dem alle er, at de er i god kvalitet og kan lave en lækker mælkeskum til din kaffe eller kakao – det er kun fantasien der sætter grænser! Vi har mælkeskummere i mange forskellige størrelser afhængigt af, hvor meget mælk du skal have skummet. Flere af dem er desuden lavet i et flot og enkelt design, som gør det nemt at have den stående fremme i sit køkken klar til brug. Bestil din nye mælkeskummer i dag og få den hurtigt leveret.