Kurv 0

Brødristere

Der er intet så lækkert som lunt og sprødt ristet brød direkte fra brødristeren, og uanset om du er til ristet toastbrød eller ristet rugbrød, så har vi en billig men effektiv brødrister til dit behov online her i udvalget. Find din nye brødrister online her på siden. 

Populære brødriste mærker

Stort udvalg inden for brødristere

Flade og klassiske brødristere

En brødrister er god til både ristning af brød og til optøning af brød fra fryseren. Det tager kun få minutter, før brødet er lunt, sprødt og lige til at spise, og der er ikke grænser for, hvilke lækre typer af brød, du kan riste på din brødrister. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige brødristere – både til dig, der foretrækker en klassisk brødrister, hvor brødet ristes inde i maskinen, og til dig, der ønsker en moderne og flad brødrister, hvor du kan se brødet, imens det bliver ristet.

Mangler du andet køkkenudstyr til madlavningen? Hos wupti.com har vi alt fra brødristere til elkedler, frituregryder og køkkenmaskiner. Du har derfor rig mulighed for at få opgraderet udstyret til dit køkken, når du handler online hos os. Start med en effektiv brødrister, der laver perfekt ristet brød på ingen tid.

Køb din nye brødrister online hos wupti.com

Hos wupti.com finder du brødristere fra alle de kendte mærker – herunder Bosch, OBH Nordica og Philips. Du er derfor garanteret kvalitet til en god pris, uanset hvilken brødrister, du vælger fra sortimentet. Vi har brødristere i flere prisklasser og med forskellige funktioner, der passer til behovene i den moderne husstand. Tag dig derfor god tid til at gå på opdagelse blandt de mange forskellige muligheder, og klik derefter den brødrister hjem, der bedst matcher dine præferencer. En brødrister holder i mange år, og det er derfor en god idé at vælge en brødrister, der kan følge dig længe og opfylde de forskellige behov, du har for at kunne riste brød i hverdagen.