Kurv 0

Elkedler

Med en praktisk elkedel kan du koge vand til kaffe og te både hurtigere og billigere, end du kan i en gryde. Find din foretrukne elkedel online fra populære brands. Bestil din elkedel hjem i dag og få hurtig levering med wupti.com.

5 minutter? - nem afkalkning af din elkedel

Måske har du bemærket et hvidt lag i bunden af din elkedel, eller at den er længere og længere tid om at koge?

Populære elkedel mærker

Få kogenede vand på ingen tid med en elkedel

Kan jeg klare mig uden en elkedel?

Det er bestemt muligt at klare sig uden en elkedel i køkkenet, men det er nærmest ikke besværet værd. Uden en elkedel skal du varme vand op til kogepunktet i en gryde, hver gang du ønsker dig kogende vand til te, kaffe eller til en lækker suppe eller gryderet, og det kan godt tage et godt stykke tid. Samtidig er det ikke den mest energibesparende løsning at varme vand op i en gryde, og du vil hurtigt kunne se på din elregning, hvis du skifter til en elkedel af høj kvalitet.

Find den rigtige temperatur

Når du koger vand i en elkedel, er vandets temperatur nemlig afgørende for dit slutresultat. Hvis du koger vand til te, er der eksempelvis forskel på om du skal brygge sort te eller grøn te ligesom kogetemperaturen også er anderledes, når du skal brygge kaffe.

Se de optimale temperaturer herunder:

  • Sort te, urtete 100 grader celsius
  • Oolong te 80-90 grader celsius
  • Grøn og hvid te ca. 80 grader celsius
  • Stempelkaffe ca. 93-96 grader celsius

Find den elkedel der passer til dig

En elkedel står typisk fremme på køkkenbordet til daglig, og derfor må den gerne være lidt flot i designet, så den fremstår som en lækker detalje i køkkenet. Der findes mange forskellige elkedler på markedet, og uanset om du har en klassisk eller mere moderne stil i dit køkken, kan du finde en elkedel her i sortimentet, der passer til indretningen og til det øvrige køkkenudstyr, du bruger til madlavning.

Se blandt andet de flotte elkedler fra OBH

Køb din nye elkedel online hos wupti.com

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal handle online hos wupti.com. Blandt de mange fordele kan blandt andet nævnes at vi altid har hurtigt levering. Bestil din elkedel online i dag – vi glæder os til at levere den til dig!

Mangler du andet udstyr til dit køkken? Hos wupti.com har vi alt, hvad du skal bruge for at kunne fremtrylle den ene lækre ret efter den anden til dig selv, til familien eller til heldige gæster. I udvalget finder du blandt andet brødristere og frituregryder  – begge til priser, hvor alle kan være med.