Kurv 0

Frituregryder

En frituregryde kan tilberede mange forskellige måltider – alt fra sprøde pomfritter til grøntsager og desserter. Se vores store udvalg af forskellige frituregryder fra populære brands som OBH og Tefal.

Populære mærker

Lav dine egne lækre pomfritter i en frituregryde

Hvorfor vælge en frituregryde?

  • Kan være sundere end du tror
  • Nemt og lækkert i en fart
  • Stort udvalg af forskellige modeller
  • Uendeligt mange muligheder for lækre retter

Du forbinder måske traditionelt frituregryder med fremstilling af fedtet og usund mad, men med en moderne frituregryde er det meget langt fra sandheden. Gå på opdagelse blandt de mange frituregryder her på siden, der laver alt fra sprøde pomfritter til ratatouille og diverse kødretter med et minimum af fedtstof.

Modsat hvad mange tror, så kan en frituregryde faktisk bruges til tilberedning af det meste mad i hverdagen. Fra grøntsager, kød og fisk til de klassiske pommes frites, der er elsket af både børn og voksne. Det bedste er, at det ikke behøver at være en fedtet fornøjelse at tilberede aftensmaden i en frituregryde. Blandt andet kan airfryergryderne fra Tefal Actifry her på siden trylle 1 spiseskefuld olie og 1 kilo kartofler om til 1 kilo smagfulde, sprøde pomfritter – der naturligvis er både bedre og mere fedtfattige end dem, du kender fra fastfoodrestauranterne. Det er nem mad på kun 1 time, og som tilbehør behøver du blot en hurtig salat eller lidt lækkert brød til at sætte prikken over i’et.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan lave i en moderne frituregryde, så prøv dig frem med alle yndlingsretterne, og spar plads i køkkenet takket være frituregryden, der optager et minimum af plads på køkkenbordet.

Køb en frituregryde online hos wupti.com

Når du bestiller en frituregryde online hos wupti.com. Vi leverer hurtigt, så du kan begynde at glæde dig til at tage din nye frituregryde i brug for første gang.