Kurv 0

Panini grill og bordgrill

Drømmer du om en bordgrill eller panini grill, der er perfekt til grillhygge på terrassen eller altanen i det lækre, varme sommervejr? Hos wupti.com har vi mange forskellige modeller inden for panini grill og bordgrill for enhver smag og til alle behov. 

Stort udvalg af elektriske bordgrill og panini grills i høj kvalitet

Hvorfor vælge en bordgrill?

  • Lav lækkert mad på kort tid
  • Nemme at rengøre
  • Kan også bruges til at grille kød

Få stillet sulten på rekordtid med en praktisk bordgrill. Hvad enten du er lækkersulten eller trænger til et mellemmåltid for at stille sulten midt på dagen eller før sengetid, er en elektrisk bordgrill en rar tilføjelse til dit køkken.

Vores panini grills er lette at rengøre efter brug, har store grillflader i forhold til selve bordgrillens størrelse og kan bruges til alt fra at lave varme sandwichtoasts til at grille kød eller grøntsager. Med en bordgrill med flere funktioner får du et supplement til køkkenet, der gør det nemt at lave velsmagende retter på kort tid.

Du kan for eksempel holde grillaften med familie eller venner selv om vinteren, og den elektriske grillfunktion i en bordgrill er sundere end en udendørs grill med kul eller gas. Med en billig bordgrill kan du servere lækre og sprøde grillretter hvor som helst og når som helst.

Kvalitetsbordgrill til skarpe priser

Når du skal finde en ny billig bordgrill, tilbyder wupti.com et stort udvalg af  bordgrill til skarpe priser, hvor kvaliteten er i top. Du kan med fordel overveje, hvor tit du regner med at bruge den nye bordgrill og til hvilket formål. Vil du kun lave grillede sandwich, eller vil du bruge den til kød og grønsager og ønsker du dermed flere funktioner. Hvis du køber en bordgrill, så er det en god idé også at få tilbehøret på plads. Du kan for eksempel supplere med køkkenredskaber som spatelskeer til at fjerne grillet toast eller bøffer uden at brænde fingrene.

Køb en god bordgrill til en skarp pris

Når du først har klikket ind på wupti.com og fundet en bordgrill, som passer til dig, er du kun få klik fra at fuldføre din bestilling. Vi garanterer hurtig levering, så du får din nye bordgrill kort tid efter, at købet er gennemført.