Kurv 0

Saftpresser

Find den juicepresser, der passer bedst til dine behov, og bestil den her på wupti.com! Stort udvalg af alle de populære mærker og modeller i alle prisklasser.  

Stort udvalg af saftpressere

 

Hvorfor vælge en saftpresser?

  • Vær sund på den sjove måde
  • Velsmagende juice helt nemt
  • Uendeligt mange opskrifter
  • Saftpressere findes i alle prisklasser

Frugt og grønt er super sundt, men det er desværre de færreste af os, der får nok. Du kan snyde lidt ved at gemme nogle af dine daglige frugter og grøntsager i en lækker og velsmagende juice, der er fyldt med vitaminer og næringsstoffer. Lav den selv med en juicepresser. Så ved du præcist, hvad der gemmer sig i din juice, og du kan drikke den med god samvittighed. Din juice kan varieres i en uendelighed. Kun fantasien sætter grænser!

 

Slowjuicer – hvad er fordelene?

  • Flere vitaminer i juicen
  • Sundere juice
  • Mere holdbar juice

Når du skal vælge, om det er en klassisk saftpresser eller den noget dyrere slowjuicer, der skal hjem og stå på dit køkkenbord, skal du først og fremmest gå efter en model, der er brugervenlig og let at rengøre, så du ved, at du vil få den brugt, og at den ikke hurtigt kommer til at stå og samle støv i et hjørne.

Det giver sig selv, at en slowjuicer presser juicen langsommere end en klassisk saftpresser, og det kræver derfor lidt ekstra tålmodighed fra din side, før juicen er klar. Til gengæld sørger en slowjuicer for at bevare flere vitaminer og næringsstoffer i juicen, og du får dermed en sundere juice ud af besværet i sidste ende. Samtidig iltes juicen godt, når den løber igennem maskinen, og du får derfor en mere holdbar juice, der holder sig frisk i køleskabet i et par dage.

 

Køb en juicer online hos wupti.com

Hvilken juicepresser er bedst i test? Hvordan finder jeg en saftpresser på tilbud? Spørgsmålene kan være mange, når du er på udkig efter den bedste juicer til at lave juice hjemme i køkkenet. Du kan selvfølgelig tage et kig på en juicer-test ved at søge efter en saftpresser-test, en juicepresser-test eller en slowjuicer-test på nettet, men du kan også bare vælge at stole på, at alle vores udvalgte juicere er testvindere, og at du ofte kan finde en saftpresser på tilbud eller en slowjuicer på tilbud her hos os. Vi har markedets bedste modeller, så find din favorit blandt vores juicepressere her, og glæd dig til at prøve forskellige kombinationer af, når din nye juicepresser lander hjemme hos dig!