Kurv 0

Sous vide

Er du vild med fancy køkkenudstyr som det, du ser i alle madprogrammerne på TV? Bliv en sand Masterchef med din helt egen sous vide-maskine til køkkenet, og imponer familien og dine gæster med kreative, kulinariske mesterværker lavet i sous vide. 

Bredt udvalg af sous Vide

En sous vide-maskine tilbereder din mad, så bøffen bliver ekstra mør og lækker eller grøntsagerne perfekt kogte, ved at benytte sig af langtidstilberedning ved lave temperaturer. Du bruger typisk din sous vide i kombination med en vakuumpakker, hvis ikke dit købte kød eller dine grøntsager allerede er vakuumpakkede af forhandleren. Herefter laves der et vandbad i din sous vide, hvor vandet varmes op til den endelige temperatur, som du ønsker, at dit kød eller dine grøntsager skal have, når de er færdigtilberedt, og dine fødevarer tilberedes nu i din sous vide. Ønsker du stegeskorpe på kødet, skal du være opmærksom på at sætte tid af til lige hurtigt at kunne stege det i 30 sekunder på en varm pande inden servering.

 

Hvorfor vakuumpakke råvaren inden tilberedning?

Det kan virke lidt mærkeligt at vakuumpakke sine råvarer, når de ikke skal opbevares, men måske derimod tilberedes med det samme, når de er købt. Ikke desto mindre er det vigtigt, at du vakuumpakker kød og grønt, inden du tilbereder det i din sous vide, da alt saft, kraft og lækker smag ellers vil forsvinde fra råvarerne – og hele pointen med at lave mad i sous vide er jo at få et mere velsmagende måltid ud af det i sidste ende ved at langtidstilberede dine råvarer.

 

Køb en sous vide til en skarp pris hos wupti.com

Er du blevet lun på idéen om selv at eje en sous vide, som du kan bruge i køkkenet, når du gerne vil kredse lidt ekstra om de gode råvarer? Så tag et kig på vores forskellige sous vide-maskiner her på siden, og køb eksempelvis en sous vide-maskine på tilbud til en skarp pris, så du kan prøve sous vide-teknikken af uden helt at tømme dankortet. Det er heldigvis meget nemt at bruge en sous vide, og du vil hurtigt forstå hypen omkring den populære maskine, når du først har prøvet at tilberede kød eller grøntsager i den for første gang. Bestil en sous vide hjem online her hos wupti.com, og glæd dig til at give dig i kast med de gastronomiske muligheder, som en sous vide har at tilbyde!