Kurv 0

Toastere

Elsker du at lave ekstra sprøde toasts, der forkæler dine smagsløg, når du sætter tænderne i dem? Så find din nye toastmaskine i wupti.com’s store udvalg af toastere. Vi tilbyder store familievenlige toastere og kompakte basis toastere. Sådan laver du sprøde snacks til dig selv på få minutter.

Toaster til den travle børnefamilie 

Næsten alle børnefamilier kender til det med at have en travl hverdag. Som forælder skal du hurtigt sørge for dig selv, dernæst din familie - og dagen er ikke engang for alvor startet. Derfor har du ikke tid til at vente på, at toasten bliver færdig en efter en. Det behøver du heller ikke længere. På wupti.com finder du nemlig et udvalg af familievenlige toastere, der er tiltænkt den travle børnefamilie og de sultne teenagere. 

Denne type toastmaskine er ekstra stor, og af den grund kan du lave op til fire toasts på samme tid - så er det slut med ventetid.

Hav din toaster-snack på få minutter

Du kan nemt og hurtigt lave en lækker, delikat sandwich på få minutter med vores store udvalg af toastere - uanset om du vælger en basis eller familievenlig én af slagsen. Det eneste, du skal gøre, er at tilføje det ønskede fyld i din sandwich. Herefter placerer du den i toasteren og lukker låget, indtil sandwichen er klar - nemmere bliver det ikke.

Hvilken toaster skal jeg vælge?

Med wupti.com's store udvalg af toastere, kan det være svært at vide, hvilken toaster du skal vælge. Derfor har vi lavet en oversigt over, hvilke toastere vi tilbyder, så det gør det nemmere for dig at vælge. 

Hos wupti.com tilbyder vi:

  • Familievenlige toastmaskiner med plads til fire sandwiches
  • Basis toastere, hvor du kan lave to sandwiches
  • Toastere i rustfrit stål med non-stick belægning, der gør det nemt for dig at rengøre

 

Nyd din sandwich med friskbrygget kaffe

Elsker du kaffe? Så kan du med fordel spise din sandwich sammen med en god kop kaffe, imens du nyder tilværelsen. På wupti.com har vi et stort udvalg af kaffemaskiner til skarpe priser, så der er lidt til enhver smag og pengepung. Få friskbrygget kaffe, mens du nyder din lækre sandwich.

Populære mærkere af toastere