Kurv 0

Vakuumpakkere

Er du vild med anderledes gadgets til din madlavning? En vakuumpakker er ikke et nyt og fancy produkt, men alligevel er det de færreste, der ved, hvor alsidig en vakuumpakker er i køkkenet. Læs om de mange muligheder, og køb din nye vakuummaskine her hos wupti.com. Det vil du ikke fortryde!

Værd at vide om vakuumpakkere

Er du glad for at eksperimentere med mad og råvarer i køkkenet, kan det nemt ske, at du fra tid til anden får købt mere ind, end du får brugt. Selv med et godt køleskab bliver dine råvarer på et tidspunkt for gamle, men vi har heldigvis et trick til, hvordan du kan forlænge holdbarheden på både kød og grøntsager, hvorved du både sparer penge og undgår madspild. Det kan du nemlig med en smart vakuumpakker her fra sortimentet hos wupti.com, hvor vi har et bredt udvalg af vakuummaskiner til alle behov fra kendte mærker.

Sådan bruger du en vakuummaskine

Ved første øjekast ser en vakuumpakker måske lidt kompliceret ud, men faktisk er den super nem at bruge. Der følger vakuumposer med til de fleste modeller, så du kan prøve vakuummaskinen af uden at skulle investere i ekstra poser. Bliver du grebet af maskinens mange anvendelsesmuligheder, kan du altid bestille flere vakuumposer til din vakuumpakker hjem her hos wupti.com, hvor vi altid har fri fragt på både vakuumpakker og de tilhørende vakuumposer. Men hvordan bruger du så en vakuumpakker? Følg blot disse simple trin:  

Du bruger en vakuumpakker ved at starte med at lægge den råvare, du ønsker at vakuumpakke, ind i vakuumposen.
Herefter placerer du den åbne side af vakuumposen på forseglingsskinnen inde i din vakuumpakker. Luk låget på maskinen, og lad vakuumpakkeren udøve magi.

Du skal således ikke selv gøre ret meget andet end at placere din vakuumpose korrekt og tænde for maskinen. Det tager kun et kort øjeblik. Så har du vakuumpakket din fødevare, som nu kan holde sig endnu bedre end før. At vakuumpakke dine fødevarer giver mere effektiv opbevaring af dine madvarer, og du får samtidig mulighed for at tilberede maden på Sous Vide-metoden.

Køb en vakuumpakker fra wupti.com

Vakuumpakning er særligt populært hos jægere og fiskere, der gerne vil holde byttet eller fangsten frisk og lækker rigtig længe, men du kan også sagtens bruge en vakuumpakker, selvom du ikke går på jagt eller fisker i din fritid. Gå på opdagelse blandt de mange flotte modeller her på siden, og bestil din nye vakuumpakker og ekstra vakuumposer hjem her fra siden!