Kurv 0

Kombiovne

Har dit køkken begrænset plads, og kunne du godt tænke dig at have en ovn og mikrobølgeovn kombineret i et samlet produkt? Så tag et kig på wupti.com’s udvalg af kombiovne. Her får du et smart produkt, der opfylder alle dine behov, når det gælder tilberedning af mad.

Få mere plads med kombiovn

Når du køber en kombiovn fra wupti.com, så gør du det både nemt og bekvemt for dig selv, hvis du har et lille køkken. Kombiovne er nemlig mikrobølge- og miniovn samlet i ét produkt. På den måde sparer du både penge og plads i køkkenet, hvis der er trangt. Af den grund behøver du ikke gå ud og investere i både mikrobølgeovn og ovn - nemmere bliver det ikke.

Hvad er en kombiovn? 

Er du i tvivl om, hvad en kombiovn er? En kombiovn er som sagt en ovn, der tjener flere traditionelle funktioner. Kombiovnen giver dig blandt mulighed for at opvarme og tilberede din mad på flere forskellige måder med varmluft, som en almindelig ovn tilbyder.

Kombiovnens funktioner

På wupti.com har vi et udvalg af flotte kombiovne med flotte detaljer til skarpe priser. Her får du en vare, der har mange forskellige funktioner, som opfylder alle dine behov.  Vores kombiovne er på størrelse med en almindelig mikrobølgeovn og tilbyder blandt andet: 

  • Mikro-effekt
  • Grill-effekt
  • Konvektions-effekt
  • Varmluft 
  • Timer

 

Tilbered din mad i kombiovn

Med de mange forskellige funktioner, som både en mikrobølge- og en almindelig ovn tilbyder, så får du mulighed for at tilberede og opvarme stort set alt mad. Med varmlufts-funktionen kan du også bage din yndlingskage eller tilberede en lækker sprød kylling med grill-effekten. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

For meget mad? Opbevar dine rester

Når du lærer at bruge din nye kombiovn med utallige funktioner, så bliver madlavningen let som en leg  - hvad enten det er mad eller bagværk. Af den grund kan du godt komme til at lave mere mad, end hvad du og dine gæster kan spise. Derfor har wupti.com et udvalg af madopbevaringskasser, så du ikke behøver at smide de overskydende rester ud. I stedet kan du putte det i køleskabet og spise dem dagen efter.