Kurv 0

Mikrobølgeovne

Madlavning, optøning og opvarmning af rester går meget hurtigere i en mikroovn end i en klassisk ovn. Til gengæld er den sjældent lige så stor. Vælg mellem forskellige watt, design og funktioner i vores udvalg af mikroovne her på wupti.com.

Mikroovn til madlavning, opvarmning eller optøning

Derfor er en mikroovn praktisk

  • Du kan hurtigt optø frosne råvarer eller mad
  • Det er nemt at opvarme aftensmaden fra i går
  • Den er hurtig til at stege, dampe og koge mad

Hvis du har glemt at tage noget ud af fryseren dagen før, kan du fremskynde optøningen med særlige optøningsprogrammet i mikroovnen. Du kan også hurtigt opvarme rester fra dagen før, eller du kan spare tid ved at lave mad i den frem for i komfurets ovn eller på kogepladen.

 

Hvilken mikrobølgeovn skal du vælge?

Trods den lille størrelse har en mikroovn stor kapacitet – men hvad skal du vælge, når du er på udkig efter en ny mikroovn? 

  • Watt fortæller, hvor hurtigt en mikroovn kan arbejde. En lille mikroovn på 700 W kan ikke opvarme eller optø så hurtigt som en stor mikroovn på 1.000 W. Hvis du bruger din mikroovn til optøning, kan en høj Watt være en fordel, fordi det er en tidskrævende opgave at tø op. 
  • Design handler dels om materialevalg og -farve, og dels om det skal være en fritstående eller en indbygningsmikroovn.
  • Programmer varierer meget fra mikroovn til mikroovn. Nogle har blot de mest basale funktioner som at angive tid og varme, mens andre kan programmeres til et utal af forskellige typer tilberedning og optøning. Hvis du altid anvender din mikroovn til de samme to-tre formål, er et stort programudvalg måske ikke så relevant for dig.
  • Specialfunktioner som neutralisering af lugt, damptilberedning eller at kunne slå den roterende tallerken fra kan være relevant for dig, der anvender din mikroovn som et ligestillet alternativ til ovnen. Specialfunktioner vælges oftest af personer, der allerede har stort kendskab til at bruge mikroovn. 

Gør den daglige madlavning lettere med en mikroovn. Find den bedste til prisen i vores store udvalg herover.