Kurv 0

Miniovne

Er der ikke meget plads i køkkenet i sommerhuset, i kolonihaven eller te-køkkenet, men vil du stadig gerne have mulighed for at lave mad i en ovn. Så er en lille smart miniovn et godt valg. Her på siden finder du vores udvalg af miniovne med varmluft og uden og i forskellige størrelser, så du kan finde den miniovn der passer til dit behov. 

Miniovne -  Perfekt til sommerhuset eller te-køkkenet 

Hvorfor vælge en miniovn på wupti.com

  • Hurtig tilberedning af måltider
  • Kan både bage og stege som en almindelig ovn
  • Nem at finde plads til i ethvert køkken

Næsten alle kan bruge en miniovn. Den har nemlig de samme muligheder for at bage og stege, præcis som en almindelig ovn.

Miniovnen kan f.eks. bruges, hvis du tit savner ekstra ovnplads, når du skal forberede større måltider og ikke har plads til det hele i den almindelige ovn. Her kan en miniovn være et godt supplement til dit køkkenudstyr. For den optager meget mindre plads end endnu en ’rigtig’ ovn. Hvis du blor har brug for at opvarme retter er et måske en mikrobølgeovn du skal vælge, som du også kan finde på wupti.com.

Du kan også benytte en miniovn, hvis du ikke har adgang til eget køkken, ligesom den kan være praktisk at have på arbejdet, i sommerhuset eller andre steder, hvor du ikke har brug for at kokkerere, men alligevel gerne vil have adgang til at opvarme mad eller tilberede mindre måltider eller færdigretter.

 

Suppler dit køkkenudstyr med en miniovn på tilbud

Miniovne findes i mange forskellige typer, og skal du have det fulde udbytte af din miniovn, bør du overveje, hvilket tilbehør en gerne må indeholde. For eksempel kan det være praktisk at anskaffe dig en miniovn med tilhørende drejespyd, hvis du gerne vil stege kylling. Mange miniovne på wupti.com har også tilbehør som bageplade og forkromet rist, som følger med ovnen. Du kan også få ovne med praktiske ekstra funktioner som varmluft og ekstra rummeligt indvendig design, der udnytter pladsen til fulde.

 

Køb i dag – hurtig levering af din miniovn

Har du først besluttet, hvilken type miniovn der passer til dine behov, kan du nemt bestille din nye miniovn her på siden med et par klik. Så snart du har gennemført købet, leverer vi din vare så hurtigt. Vi garanterer fuld tryghed for dig som kunde hos wupti.com og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål før under eller efter købet.