Kurv 0

Badeforhæng

Hos wupti.com finder du et stort udvalg af flotte og dekorative badeforhæng, som kan live ethvert badeværelse op. Vi har badeforhæng i et væld af farver, mønstrer og design, og vi har helt sikkert et der passer til netop din stil. Derudover finder du også tilbehør som teleskopstænger og badeforhængsringe. 

Badeforhæng til dit badeværelse

 

Hvorfor vælge et flot badeforhæng?

  • Det giver dit badeværelse nyt liv
  • Der kommer mindre damp og fugt ud
  • Vandet sprøjter ikke ud over gulvet

Praktiske ting, som et badeforhæng, kan sagtens opfylde et funktionelt og et æstetisk behov samtidig. Med et badeforhængs bløde materiale skaber du en hyggelig atmosfære på badeværelset, og kan ændre både stil og farveskala i rummet ved blot at udskifte badeforhænget. Derudover forhindrer du sprøjt og damp i resten af rummet.

 

Er det dit nye badeforhæng?

Der er ikke mange muligheder for at skabe hygge og indretningsstil på et badeværelse. De bløde tekstiler som håndklæder og badeforhæng er ofte den eneste chance for at tilføje farve og stil. Hvis et badeforhæng skal være funktionelt, skal det desuden have den rette størrelse og materiale.  

Størrelsen på et badeforhæng handler mest om længden. Et for kort forhæng forhindrer ikke vandet i at løbe ud på resten af gulvet, og et for langt vil hurtigt blive grimt og jordslået forneden af at ligge i vand. Du kan evt. justere, hvor højt oppe du monterer stangen efter længden på forhænget. 

Materialet er altid vandafvisende, men varierer fra egentlig plast til stoflignende materialer. Plast er nemt at tørre af, mens stofmodellen giver mere blødhed i indretning. Vælg plast, hvis du ikke ønsker at vaske dit badeforhæng regelmæssigt. 

Stil er et spørgsmål om farvevalg og evt. mønster. Mørke forhæng kræver elektrisk lys eller lysindfald fra et vindue, mens lyse forhæng kan være lettere gennemsigtige. Vælg ensfarvede, hvis dit badeværelse er småt og har mange forskellige overflader. Kast dig ud i en mønstret model, hvis dit badeværelse er neutralt og lidt større. 

Se det store udvalg af skønne badeforhæng i vores online udvalg her på wupti.com – altid bedst til prisen.