Kurv 0

Pedalspande

Stilfulde toiletspande

Hvorfor vælge en flot toiletspand

  • Det er en hygiejnisk måde at opbevare affald midlertidigt på
  • Er med til at give et moderne look til din badeværelsesindretning 
  • Behageligt at affaldet ikke skal bæres ud i f.eks. køkkenspanden

Affald på badeværelset kræver hygiejnisk opbevaring, og en toiletspand opfylder den funktion på en både praktisk og stilfuld facon.  Det er behageligt ikke at skulle tage affaldet med dig ud for at smide det i skraldespanden udenfor eller under køkkenvasken.

 

Hvilken toiletspand skal du vælge?

Det handler primært om at beslutte dig mellem to muligheder, når du skal vurdere de tre vigtigste ting i valget af din nye toiletspand: 

  • Pedalspand eller sensorfunktion? Pedalspanden åbner du, som navnet siger, ved at træde på en pedal. Denne type toiletspand er den mest sete i udvalget af toiletspande, og den kræver ikke hverken plads eller ekstra tiltag. Sensorfunktionen er mere hygiejnisk, da den er berøringsfri. Til gengæld kræver den batterier.
  • Stor eller lille? Størrelsen på affaldsspande til toilettet varierer meget. Størrelsen måles i liter, og de små modeller ligger på 3-9 liter, mens de store starter ved 12 liter og slutter helt oppe på 50 liter. Til et badeværelse i et almindeligt privathjem er det sjældent nødvendigt med mere end en lille toiletspand. 
  • Hvid eller metal? For at passe ind i indretningen og matche sanitet eller armaturer er de fleste toiletspande hvide eller metalfarvede. Blanke modeller matcher de fleste armaturer, men kræver, at spanden ikke udsættes for fedtfingre eller sprøjt fra vand.  Den hvide model passer til al sanitet, mens modellen i børstet stål ofte er valget, når der ikke er tid til daglig rengøring af spanden. 

Et stor udvalg af pedalspande – find din nye pedalspand her i vores store online udvalg her på wupti.com.