Kurv 0

Sæbedispensere

Fuldend din badeværelsesindretning med en flot og dekorativ sæbedispenser. Hos wupti.com finder du et stort udvalg af sæbedispensere i mange forskellige designs og både med og uden sensor, så vi er sikre på at der er noget til enhver smag, og som passer til ethvert badeværelse. 

En sæbedispenser ved vasken

Hvorfor vælge en sæbedispenser

  • Giver hygiejnisk og nem dosering
  • Den er praktisk og rengøringsvenlig
  • Trendy brugskunst i din indretning

Det er både hygiejnisk og nemt at dosere sæbe fra en dispenser. Den praktiske løsning er rengøringsvenlig og kan være med til at skabe indretningsstilen på badeværelset eller i køkkenet. 

Hvilken sæbedispenser passer til dit hjem?

Badeværelset og køkkenet er som regel de to steder, du har brug for en sæbedispenser. En sæbedispenser ved køkkenvasken adskiller sig ikke væsentligt fra en sæbedispenser til væggen eller badeværelset – det hele handler om betjening, materiale og farvevalg. 

  • Betjening af en sæbedispenser kan enten foregå ved hjælp af manuelt tryk eller elektronisk via en sensor. Fordelen ved den traditionelle sæbedispenser med manuel betjening er, at den ikke kræver batteri. Den elektroniske model med sensor har til gengæld den fordel, at de ikke kræver berøring og derfor er mere hygiejniske. Familier med små børn eller mange medlemmer foretrækker ofte sensor-modellen for at undgå at sprede bakterier ved berøring. 
  • Materialet betyder noget for både hygiejne og indretningen. Toppen på manuelle dispensere er ofte af plastik eller metal for at være rengøringsvenlig, mens selve flasken kan være i keramik, plastik eller metal. Har du en håndvask i porcelæn, bør du være varsom med at vælge en sæbedispenser i keramik eller andet hårdt materiale, da det kan ridse emaljen på vasken. 
  • Farvevalg handler primært om, hvilken stil du gerne vil have på dit badeværelse eller i dit køkken. Mørke sæbedispensere giver ofte et moderne og råt look, mens de lyse og sarte pastelfarver skaber et lettere og mere romantisk touch. En sæbedispenser i stål vælger mange, fordi det matcher armaturet ved håndvasken.

Vælg din nye sæbedispenser til væg eller håndvask i vores store online udvalg her på wupti.com – naturligvis bedst til prisen.