Kurv 0

Bageforme

Slip for at smøre formen – vælg bageforme i silikone eller non-stick. Bag rugbrød i aluforme eller lav lækre små cupcakes i praktiske muffinsforme. Forskellige materialer til forskellige formål, men alt sammen til succesfuldt bagværk. Find bageforme i alle prisklasser her i vores store online udvalg på wupti.com.

Bageforme i gode materialer

Derfor skal du vælge gode bageforme

  • Du får et flot resultat hver gang
  • Nye forme er nemmere at rengøre
  • Varmefordelingen er optimal

Med bageforme får du et flot resultat på dit bagværk hver gang. Nye forme uden skader eller afslag er nemme at holde hygiejniske, og med en optimal varmeoptimering sparer du også energi og tid.

Hvad er forskellen på bageforme?

Bageforme adskiller sig ikke bare fra hinanden på faconen, de adskiller sig også i materialet. De forskellige materialer har alle fordele, der er gavnlige for forskelligt bagværk. 

  • Alu-bageforme udmærker sig ved de faste sider, der kan holde på tungt bagværk, som rugbrød eller stenalderbrød. Det lette aluminium tåler maskinvask og kræver, at sider og bund smøres inden brug. Runde springforme med aftagelige sider er en typisk alu-bageform, som drager nytte af fastheden i siderne. Du kan bage en høj kage med lodrette sider i en springform. 
  • Silikone-bageforme er 100 % fleksible og kræver ingen eller kun sparsom smøring inden brug. Fordelen ved silikoneforme er, at du kan vende ’vrangen ud’ på formen efter endt bagetid, så du aldrig risikerer kage- eller brødrester i hjørnerne. Silikoneforme fås i alle farver og former – også i de populære muffinsforme. Silikoneforme tåler maskinopvask og er ofte dekorative i former og farver, så de med fordel kan anvendes til at servere nybagte kager i. 
  • Non-stick-bageforme er teflonbelagte aluforme. Som navnet afslører, behøver du ikke smøre formen inden brug. Mange vælger at bruge en non-stick-bageform til det sunde bagværk, hvor ingen smøring er et ekstra sundhedsmæssigt plus. Non-stick-forme fås i samme faconer som alu-forme – brødforme, muffinsforme og springforme. Vær opmærksom på kun at bruge ikke ridsende redskaber i forbindelse med teflonbelagte forme. 

Find bageforme i alle størrelser, faconer og materialer her på wupti.com – altid bedst til prisen.