Kurv 0

Bestiksæt

Ens bestik hele vejen rundt om bordet er smukt – og du kan få det i nøjagtig den farve, du ønsker. Funky regnbuefarvet, stilrent sort, elegant guld eller klassisk stål. Køb bestik i sæt med 4, 12, 16, 24 eller 48 dele for den komplette borddækning. Se udvalget herunder.

Bestiksæt til den smukke borddækning

Derfor skal du købe bestik i sæt

  • Få et veldækket bord med ens bestik
  • Der er mere bestik for pengene i et sæt
  • Dit bestik passer altid til hinanden

Ens bestik hele vejen rundt om bordet giver et veldækket bord. Det kan økonomisk bedre betale sig at købe et bestiksæt end at købe bestik enkeltvis. Og med et sæt passer alt bestikket til hinanden – skeer, gafler, knive, teskeer osv.

Hvilket design skal du vælge?

De mange forskellige typer design på bestik kan være svære at vælge i mellem – hvilken størrelse, form og farve skal du vælge?

  • Størrelse – ikke alle bestiksæt har samme størrelse. Skaft og hoved på hvert bestiksæt varierer og bør være med i dine overvejelser, når du vælger bestik. Et tungt og bredt skaft kan være nemt at holde om for voksne, men svært at styre for børn og personer med små eller svage hænder. Store hoveder på skeerne tillader større mundfulde, men til små munde kan det være ubehageligt. 
  • Form – lange tænder på gaflen er elegant at se på, men kan også være svært at spise med for børn. Aflange skehoveder er som regel smalle og nemme at få ind i munden, men små munde har ofte kun plads til spidsen af skeen. Knive med spids og takker kan fungere godt til steak og pizza, men det kan være farligt at håndtere i forbindelse med fyldning og tømning af opvaskemaskine
  • Farve – du behøver ikke længere nøjes med det traditionelle stålfarvede bestik. Sort, regnbuefarvet eller guld præger udvalget, og du kan med en ny farve hurtigt ændre stilen på hele borddækningen. Alle farvede bestiksæt er lavet af rustfrit stål og kan maskinopvaskes. 

Udforsk vores store online udvalg af bestiksæt herover. wupti.com – altid bedst til prisen.