Kurv 0

Bestik

Står du og mangler lækkert bestik til enten hverdagsbrug eller mere specielle lejligheder? Hos wupti.com fører vi et bredt udvalg af det flotteste bestik i både guld- og sølv-nuancer pakket i skønne bestiksæt, så det hele er samlet. Vi forhandler blandt andet mærker som Marie Sohl og Steel-Function, der leverer klassiske og meget elegante bestiksæt til dig.

Flot bestik til hverdag og fest

Derfor betaler det sig med godt bestik

  • Ergonomisk design – er behageligt at holde på
  • Holdbare materialer, så du kan have det længe
  • Tåler maskinopvask, så du slipper for arbejdet

Godt bestik – både til spisebordet, serveringsskålen og steaken – har et gennemtænkt design, der tager højde for ergonomi. Eller med andre ord: En god ske eller gaffel skal både være god at holde om og god at spise med. Holdbare materialer, der er rustfrie og tåler maskinvask, kendetegner som regel de gode bestikmærker.

Hvad er vigtigt, når du køber bestik?

Der er tre overordnede parametre, der skal være i orden, inden du vælger en bestikserie: Greb, funktionalitet og design. 

  • Greb – det skal være behageligt at holde om bestikket, når du spiser. Vær opmærksom på bredden, længden og tykkelsen af skaftet i forhold til dine hænder. Har du store hænder kan meget tyndt eller smalt bestik virke for småt at spise med. 
  • Funktionalitet – længden på gaffeltænderne, dybden og størrelsen på skeen og faconen på knivbladet kan gøre en forskel, når det drejer sig om funktionalitet. Altså hvordan er bestikket til at håndtere mad. Overvej og afprøv evt. hos andre, om du spiser bedst med gafler med lange eller korte tænder. Med dybe eller flade skeer. Med store eller små skehoveder, og om du håndterer en kniv med eller uden spids bedst.
  • Design – farve, facon og tyngde er med til at definere designet på bestik. Det lette bestik, der er tyndt, retlinjet og smalt har et minimalistisk udtryk, mens det kraftige, afrundede og tunge bestik giver et mere rustikt look til borddækningen. Tiden er forbi, hvor alt bestik er sølvfarvet – prøv bestik i guld, regnbuefarvet eller sort. 

Et stort udvalg her hos wupti.com sikrer dig den bedste kvalitet og den bedste pris. Find smukt bestik online i dag.