Kurv 0

Fonduesæt

Inviter gæster over til en fondue middag og se frem til en hyggelig aften ved middagsbordet. Her på siden finder du et udvalg af forskellige fonduesæt som passer til 6-8 personer. De findes i forskellige størrelser og former og nogle af dem kan også bruges til dessert. Køb et fonduesæt i dag og få hurtig levering.

Et fonduesæt skaber hygge omkring bordet

Hvorfor vælge et fonduesæt fra wupti.com?

  • Du får mulighed for at servere lækker fondue derhjemme
  • Du får adgang til at vælge imellem produkter fra mange kendte kvalitetsmærker
  • Du får altid skarpe priser og et højt serviceniveau, når du handler hos os

Fondue er lækkert til både hverdag og fest, og vil du gerne servere fondue for familie og venner, er købet af et fonduesæt en helt suveræn investering, som du kan få glæde af igen og igen igennem mange år. Hos wupti.com har vi flere smarte sæt til fondue. Fondue er alletiders gæstemad, men uanset hvor mange I er, er der stort set altid en god anledning til servering af fondue. Se de forskellige fonduesæt her på siden, hvor du kan gå på opdagelse og finde netop det sæt, der passer allerbedst til jeres behov.

Se også vores øvrige typer af gryder og diverse andet køkkenudstyr her, hvor du kan få endnu mere inspiration til din madlavning.

Den perfekte fondue til alle dagens måltider

Fondue skaber grobund for masser af hyggeligt samvær omkring måltidet, og fondue kan laves i et væld af forskellige afskygninger. Du kan således servere fondue til både forret, hovedret, dessert og natmad, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan netop din fondue kan udforme sig. Uanset hvilken type af fondue du foretrækker, skal du først og fremmest investere i et godt fonduesæt, og her i udvalget finder du flere forskellige modeller.

Fondue er oprindeligt et schweizisk koncept med omdrejningspunkt i smeltet ost, men i takt med at fondue er blevet mere og mere populær, har retten også udviklet sig. Derfor findes fondue i dag også i blandt andet en variant med olie, en variant med rødvin samt som den velsmagende dessertversion, chokoladefondue. Hvad er du allermest til? Med det perfekte fonduesæt kan du lave det hele!

Få nye muligheder i køkkenet med et fonduesæt fra wupti.com

Lav din egen fondue derhjemme, og inviter gæster forbi til et socialt måltid med omdrejningspunkt i det klassiske fonduesæt. Fondue kan laves i så mange forskellige variationer, at det er nemt at få lavet noget, som alle kan lide, og I kan sikkert bruge timevis på at sidde og hyggesnakke omkring fonduen. Vælg dit nye fonduesæt her, læg det i kurven, og gennemfør din bestilling ved kassen. Så er fonduesættet snart godt på vej afsted til dig, så du kan tage det i brug med det samme, når du får det hjem.