Kurv 0

Knivblokke

Opbevar dine køkkenknive sikkert og hygiejnisk i en knivblok. En solid knivblok er den optimale måde at opbevare køkkenknive på. Knivene forbliver skarpe, de kan placeres uden for børns rækkevidde, og hygiejnen er nem at opretholde. Se udvalget her på wupti.com.

Hygiejniske knivopbevaring

Derfor skal du have en knivblok eller en magnet

  • Dine knive bliver let tilgængelige
  • Opbevaringen er sikker og hygiejnisk
  • Knivene bevarer deres skarphed

Når du står og laver mad, er det en fordel at have dine køkkenknive lige ved hånden – i en knivblok eller på en magnet-skinne er knivene altid let tilgængelige samtidig med, at du får både sikker og hygiejnisk opbevaring. Lad ikke dine knive ligge i skuffen og blive sløve – bevar skarpheden med en knivblok eller magnet.

Hvilken type knivopbevaring er bedst?

Inden for de to primære måder at opbevare køkkenknive på – knivblok og magnet – findes der mange forskellige modeller og materialer, som f.eks. træ, plastik, metal osv. Læs lidt om fordele og ulemper ved de forskellige opbevaringsløsninger herunder.

  • Knivblokken er den stående løsning, hvor køkkenknivene stikkes ned i revner, der passer til knivens blad. Der er forskel på, hvor mange knive der er plads til. Nogle knivblokke sælges med knive, der designmæssigt passer til blokken. Knivblokke kan være lavet af træ – den solide og naturlige løsning. Løsningen i rustfrit stål tiltaler mange på grund af det stilrene design og rengøringsvenligheden. Modellerne i plastik er ofte lettere i udtrykket og kan i mange tilfælde tåle maskinopvask. Nogle knivblokke har desuden indbygget knivsliber. 
  • Magnet til opbevaring af knive er i de fleste tilfælde i form af en skinne, der hænges på væggen. Skinnens længde afgør, hvor mange knive, der er plads til. De fleste magnetiske knivskinner er designet i stål, men de findes også beklædt med træ for et mere naturligt look. Fordelen ved magnetopbevaringen er, at knivene hænger frit, og du risikerer dermed ikke, at snavs eller bakterier ophober sig omkring dem. 

Find den rette opbevaring til dine køkkenknive i dag. Vælg knivblok eller magnet.