Kurv 0

Køkkenknive

En dårlig køkkenkniv er hverken god at arbejde med eller særligt sikker. Derfor er det vigtigt, at du vælger gode køkkenknive til dit køkken. Det gør du bedst ved at vælge blandt vores køkkenknive og køkkenknive-sæt her i sortimentet, der uden tvivl giver dig nogle af de bedste køkkenknive på markedet. Vi har blandt andet lækre kvalitetsknive fra kendte mærker som FISKARS og Steel-function – for blot at nævne nogle få af vores rigtig gode brands inden for køkkenknive. Se hele sortimentet her på siden, og vælg dine nye køkkenknive i dag. 

De bedste køkkenknive til din madlavning

Hvorfor købe en ny køkkenkniv? 

  • Det er lettere og mere sikkert at lave mad med skarpe køkkenknive 
  • Find og køb køkkenknive til det, som de er beregnet til – brød, kød osv.
  • Hav udstyret i orden – det er sjovere at lave med nye knive i køkkenet

En skarp køkkenkniv er et must-have, når du skal skære grøntsager, brød og kød. Kan du se, at dine knive er sløve og har takker på knivsæggen, er det på tide at investere i et par nye knive til køkkenet. 

Det er både nemmere og sjovere at stå i køkkenet, når du har grejet i orden. Du har desuden mindre risiko for at skære dig selv i fingrene, når du arbejder med gode køkkenknive. Sløve knive har nemlig tendens til at glide på det, du skærer.

Find den køkkenkniv, der passer til dine behov

Der er stor forskel på, hvad køkken-knive bør bruges til. I det store udvalg herover finder du b.la.:

  • Urteknive: Urteknive er ca. 6-10 cm lange og har en spids ende, som egner sig godt til at fjerne små pletter, rødder og kernehus på grøntsager og frugt. Urtekniven er den bedste køkkenkniv til små grøntsager, frugt og urter.  
  • Brødknive: Brødknive har en takket eller bølget knivsæg, som forhindrer kniven i at glide af på hårde skorper. Du undgår desuden at mase brødet, når du skærer med en brødkniv. 
  • Universalknive: En god all round køkken-kniv med et blad på ca. 13 cm. Kan bruges til pålæg, kød og grøntsager.

Vi sælger selvfølgelig også et stort udvalg af kokkeknive, japanske grøntsagsknive, kødøkser og strygestål, som du kan slibe dine nye knive med. Når du har fundet din nye køkken-kniv, er det nemt og enkelt at bestille den hos wupti.com. Vi har et stort udvalg af køkkengrej til virkelig gode priser!