Kurv 0

Minuture

Formålet er det samme for et manuelt minutur og et digitalt minutur – når den indstillede tid er gået, ringer dit minut-ur. Et elektronisk minutur kan indeholde flere timere og viser dig løbende den resterende tid. Vælg et minutur fra OBH til det moderne køkken. Se mere herunder på wupti.com.

Minutur – digital eller manuel model?

Derfor kan du ikke undvære et minut-ur

  • Du kan forlade køkkenet imens
  • Maden får ikke for lang tid
  • Tilbered flere retter på én gang

Af frygt for at maden får for lang tid under tilberedningen, vælger mange at blive i køkkenet imens – med et minutur har du friheden til at lave andre ting, mens maden bliver færdig.

Du risikerer ikke, at kartoflerne koger over, eller at kagen bliver brændt, og du kan nemmere koordinere at lave flere retter samtidig. Særligt hvis du vælger et elektronisk minutur med flere timere.

Vælger du et minutur med magnet, kan det sidde på metaloverflader, så du altid ved, hvor det er.

Hvordan vælger du minutur?

Der er fordele og ulemper ved begge typer minuture – digitale såvel som manuelle – spørgsmålet er, hvilke fordele der matcher dit behov. Læs mere om de forskellige fordele ved at vælge et manuelt eller et digitalt minutur herunder.

  • Digital – Et minutur med digital timer kan i reglen time en længere periode – fra op til 99 minutter og helt op til 100 timer. Du kan under hele tidtagningen holde øje med den resterende tid i displayet og nogle elektroniske minuture har flere timere i én, så du kan stille tiden på flere forskellige ting på én gang. Husk et digitalt minutur kræver batterier.
  • Manuel – Vælger du den manuelle løsning, slipper du for batterier og dermed risikoen for at løbe tør for batteri. Selv små børn kan sætte det manuelle minutur, og du kan ligesom med andre analoge ure både se og høre sekund for sekund at tiden går. De fleste manuelle modeller kan måle op til 1 time, så har du brug for længere tidtagning, skal du sætte uret to gange.

Find dit nye minutur her på wupti.com.