Kurv 0

Skærebrætter

Skærebrættet er et af de vigtigste redskaber i dit køkken. Her hos wupti.com finder du et stort udvalg af skærebrætter, som egner sig godt til alt fra saftige kødudskæringer til servering af oste. Bestil dit skærebræt-sæt til en virkelig god pris i dag!

Find et skærebræt, som passer til dine behov

Hvorfor købe et nyt skærebræt?

  • Din køkkenhygiejne afhænger i høj grad af dine skærebrætter
  • Skærebrætter i materialer som plast og træ skåner dine køkkenknive 
  • Glem alt om krummer og saft fra kød og grøntsager på køkkenbordet

Skærebrættet er et af de køkkenredskaber, som du formentlig bruger hver dag. Det er derfor helt afgørende, at du har et bredt udvalg at vælge imellem, når du skal hakke, snitte og skære. 

Der findes ikke noget værre end at skære på et skærebræt, der er for lille, stort eller som lugter. For hygiejnens såvel som din egen skyld kan det derfor være en rigtig god idé at veksle mellem flere skærebrætter – f.eks. ét til kød, ét til grøntsager og ét til brød. 

Du kan med fordel bytte dit serveringsfad ud med et flot skærebræt-sæt i træ eller marmor. Det er nemlig lettere at skære dine oste, skinker og desserter, når du serverer dem på et skærebræt.

Find et skærebræt, som passer til dine behov

Dit valg af skærebræt kommer i høj grad an på din behov – altså hvad du vil bruge det til. Du bør derfor være særligt opmærksom på følgende, når du skal vælge dit nye skærebræt: 

  • Størrelse: Størrelse og funktionalitet går hånd i hånd. Små skærebrætter egner sig godt til f.eks. grøntsager og frugt.
  • Materiale: Vælg bl.a. mellem træ, plastik, glas og stål. De bløde materialer er skånsomme for din kniv, mens de hårde er mere hygiejniske.
  • Udformning: Det kan være en god idé at vælge et skærebræt med saftrille eller kant, hvis du skal skære kød og saftige grøntsager. Et skærebræt-sæt med riller til krummer er oplagt, når du vil servere og skære brød. 

Bestil dine skærebrætter online her på wupti.com. Vi har et bredt udvalg af køkkengrej til utroligt gode priser!