Kurv 0

Tørrestativer

Find det helt rigtige tørrestativ, som passer til dine behov – så får du tørret dit tøj på den mest skånsomme måde. Her hjælper vi dig med at vælge det optimale tørrestativ, som kan opstilles både indendørs og udendørs. Vi har mange forskellige modeller. 

Sådan får du det perfekte tørrestativ

Hvorfor skal du vælge et tørrestativ?

  • Tøjet bliver ikke slidt på samme måde som ved brug af en tørretumbler
  • Nemt at folde tørrestativet sammen og pakke det væk når det ikke bruges
  • Et tørrestativ kan både bruges indendørs og udendørs 

 

Med eller uden tilbehør

De fleste tørrestativer leveres uden tilbehør. Men vælger du en topmodel, kan du få en række praktiske ekstra goder, som er værd at tage med. Et godt eksempel er tørrestativet Leifheit Pegasus 150, der leveres med 2 smarte holdere til små ting, f.eks. plads til 54 par underbukser, sokker mv.

Kvaliteten af de forskellige tørrestativ og hvad de betyder for dig

Tørrestativer fås i mange prisklasser, og der er ingen grund til at ofre mere end højst nødvendigt. Et billigt tørrestativ kan sagtens være den perfekte løsning, hvis du kun tørrer indendørs og ikke har et meget stort tørrebehov. Prisbillige tørrestativer har normalt krydsede ben, mens dyre tørrestativer ofte har parallelle ben.

Hvis du vil kunne tørre tøj udendørs i haven eller på en altan, kan du med fordel vælge et tørrestativ med parallelle ben, for det står mest stabilt – især når vingerne er slået ud.

De dyrere modeller kan som regel også rumme mere tøj. Desuden har de få eller ingen svejsninger og er derfor mere holdbare – og mere hårdføre, når du tørrer tøj udendørs. Til udendørstørring skal du desuden vælge et tørrestativ, hvor eventuelle plastdele er i UV-resistent materiale. Det vil fremgå af produktbeskrivelsen. 

 

Køb dit nye tørrestativ online hos wupti.com

Hos wupti.com er der ikke langt fra tanke til bestilling. Læg blot dit ønskede tørrestativ fra sortimentet i kurven, og betal ved kassen inden du gennemfører din ordre. Gå på opdagelse og find din foretrukne model online her på siden og bestil den hjem i dag.