Kurv 0

Vasketøjskurve

Med eller uden låg. På hjul, ben eller ingenting. Kanvas, bambus eller polyester. Vælg den vasketøjskurv, der passer lige ind i din indretning. Trendy design og farver til ethvert hjem. Organisér vasketøjet i rumopdelte vasketøjskurve eller læg låg på bunken. Gå på opdagelse her på wupti.com.

Vasketøjskurv – trendy og funktionel

Derfor bør du have en lækker vasketøjskurv

  • Den er en del af din indretning
  • Du bruger og ser den dagligt
  • Det er hygiejnisk og praktisk

Du bruger en vasketøjskurv dagligt og ser den derfor hver dag. Den er en funktionel del af indretningen og er en både praktisk og hygiejnisk måde at opbevare vasketøjet på.  

Hvordan vælger du din vasketøjskurv?

En vasketøjskurv skal være både funktionel og æstetisk, det er derfor relevant at stille dig selv nogle centrale spørgsmål i valget af ny vasketøjskurv: 

  • Hvilken størrelse har du brug for? Den rette størrelse på en vasketøjskurv afhænger af mængden af dit vasketøj, og hvor ofte du vasker. Foretrækker du at samle så mange vaske som muligt, inden du vasker, kan det være fornuftigt vælge en stor model med flere rum. Til dig, der vasker straks, du har en maskinfuld, kan en lille vasketøjskurv være tilstrækkelig. 
  • Foretrækker du blødt eller fast materiale? En blød vasketøjskurv i f.eks. kanvas eller polyester er fleksibel og former sig efter vasketøjsmængden. Et fast materiale, som bambus eller træ, holder samme facon uanset indhold, og afslører således ikke om kurven er fuld eller tom. De bløde modeller vil ofte være uden låg og anbefales derfor til dig, der vasker ofte eller har din kurv placeret i ikke-opholdsrum som badeværelse eller bryggers. 
  • Er der en farve, der passer bedst ind i din indretning? De fleste vasketøjskurve er lavet i naturfarver som beige, brun, sort, hvid eller grå. Vælg en farve, der matcher andre farver i rummet, hvis du gerne vil gøre din kurv mindre synlig, og vælg en i en kontrastfarve, hvis du gerne vil fremhæve kurvens design. 

Kig efter din nye vasketøjskurv i vores store online udvalg her på wupti.com – altid bedst til prisen.