Kurv 0

Bakkeborde

Et elegant bakkebord er blandt tidens mest populære, moderne møbler til hjemmet, og hos wupti.com kan du finde et bakkebord og dyrere designerborde fra kendte mærker. Brug dit bakkebord som barbord, som sofabord eller som sidebord til eksempelvis planter eller et sødt stilleben med diverse nips – det bestemmer du. 

Bakkeborde - I forskellige størrelser

 

Derfor skal du købe et bakkebord:

  • Et bakkebord er møblerbart og fleksibelt i indretningen
  • De kan bidrage til den æstetiske tone i hjemmet
  • Bakkebordes praktiske størrelse er suveræn

De fleste har sin egen fortrukne plads i hjemmet, hvor de nyder en varm kop kaffe eller en god bog. Uanset om dit yndlings spot er i sofaen, lænestolen eller vindueskarmen, vil et lille smagfuldt bakkebord uden tvivl passe ind. Et bakkebord er et ideelt tiltag i indretningen, da de er utroligt lette at flytte, således at de nemt kan pynte et nyt sted i hjemmet. Deres praktiske størrelse gør også, at de er suveræne til kaffekoppen og bogen. Det er så ærgerligt at skulle op og gå, når roen lige er lagt sig, og positionen er perfekt. Nøjes i stedet for med blot at række over på dit stilfulde bakkebord, snup din bog og læn dig tilbage igen.

 

Det store udvalg af bakkeborde

Et bakkebord er perfekt til hjørnet i stuen eller pladsen ved vinduet, og der er ingen grænser for, hvad bordet kan anvendes til. Det står dig helt frit for at lade en smuk plante pryde bordet, eller hvis du mere til en simpel vase, er valget helt op til dig. Lad dig endelig inspirere af vores oversigt over de forskellige typer barborde:

  • Materiale: For at bakkebordet på bedst mulig vis passer til din indretning, kan du gøre dig nogle tanker omkring materialet – er du på udkig efter et bord af glas, melamin, metal eller måske et i træ?

  • Farve: Er dit hjem koldt eller varmt indrettet? Det stilfulde bakkebord kan fås i både kølige og varmere toner eller i en naturfarve, hvis det ønskes mere neutralt og ikke så i øjenfaldende i dit hjem.

  • Funktionalitet: Hvis du ønsker, at dit bakkebord skal kunne opbevare lidt mere, kan du overveje en model med en underhylde – dette kan også være et yderst stilet tiltag i indretningen.

Vi har også et bredt sortiment af andre borde i smukke farver og designs.

 

Find dit nye bakkebord online hos wupti.com

Bakkeborde er æstetiske, hyggelige og praktiske og passer ind i ethvert hjem. Hos wupti.com tilbyder vi et stort udvalg af bakkeborde i forskellige størrelser og designs. Gå på opdagelse i vores store univers, altid mange varianter og køb dit nye bakkebord til en skarp pris i dag!