Kurv 0

TV borde

Tv'et er ofte et sted vi mødes med familien og det er derfor rart at have et Tv-bord, hvor ledningerne og spillekonsolen kan gemmes væk, men som stadig fremstår flot. Her på siden finder du et stort udvalg  af modeller i forskellige størrelser og materialer, så du kan finde et bord til din fladskærm som passer til din indretning.    

TV-borde - Skab en flot plads til din fladskærm

 

Hvorfor vælge et tv-bord

  • Du får tv’et op i en passende højde, og du får plads til ledninger
  • Det gør det lettere at gøre rent omkring tv og anden elektronik
  • Det giver rummet en smukkere og mere organiseret indretning

Hos wupti.com finder du et kæmpe udvalg af forskellige tv-borde med forskellige design. På den måde kan du vælge den model, der passer bedst i din stue og har de egenskaber du søger. Det kan være et lille tv-bord til den lille stue eller en større model med opbevaring, hvis du har flere m2 at gøre med.

 

Find det rette tv-bord

Der er rigtig mange muligheder for at find et tv-bord, der passer ind i dit hjem. Alt efter, hvor meget plads du har, hvor meget elektronik, der skal være plads til, og hvad du finder smukt, kan du vælge blandt vores mange modeller, det vigtigste du kan overveje, er størrelsen, og hvor det skal placeres.

  • Lille tv-bord: hvis du bare har et TV, der skal have et sted at stå, kan du vælge mellem stort set alle modellerne. Et tv-bord til fladskærm, et tv-bord med hjul eller et tv-bord til ophæng. Det handler blot om at finde det, du synes bedst om. 
  • Stort tv-bord: drømmer du om, at udvide med en DVD-afspiller, eller har du allerede en hel elektronikpark, bør du vælge en større model. Også her har du flere muligheder for at finde en, der passer til dine ønsker – og som kan rumme det hele på en gang.
  • Hjul: Et tv-bord med hjul gør det nemt at flytte rundt på tv’et.
  • Vægophængt: Et vægophængt tv-bord sparer gulvplads og får skærmen op i højden.

Se vores store udvalg, og bestil din favorit allerede i dag!