Kurv 0

Foldemadrasser

En foldemadras kan bruges både til aktiv leg og til overnattende gæster. Hos wupti.com kan du vælge imellem mange forskellige modeller fra populære mærker som Karup Design og Sleepy, og få en lækker foldemadras hjem. Bestil online her i dag!

Plads til både leg og gæster med en foldemadras

Sådan kan du bruge en foldemadras:

  • Som underlag til børnenes aktive leg eller som hyggested, når der skal læses godnathistorie
  • Som ekstra madras til overnattende gæster, der gerne skal have en komfortabel soveplads
  • Som supplement til sofa eller daybed i stuen, når du har brug for ekstra siddepladser

Mulighederne med en foldemadras er nærmest uendelige, og den er et populært valg, fordi den ikke nødvendigvis behøver at fylde ret meget, når den er foldet sammen og ikke i brug. Den situation er dog sjælden, for typisk er foldemadrassen så eftertragtet, at den kommer i brug flere gange om ugen – enten som base for ungernes leg, som ekstra sidde- eller liggeplads eller som madras til gæster, der kigger forbi til overnatning. Vælg imellem mange forskellige modeller her hos wupti.com, og brug din foldemadras præcist, som det giver allermest mening for netop din familie.

Se også vores øvrige sortiment af madrasser for enhver smag her. 

Foldemadrasser i mange designs

Lige så mange anvendelsesmuligheder, der er ved foldemadrasser, lige så mange forskellige modeller findes der også. I vores sortiment finder du således foldemadrasser i et væld af forskellige størrelser, materialer, udformninger og farver, så du nemt kan finde en løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Vores foldemadrasser er af høj kvalitet og kan derfor tåle at blive brugt hver eneste dag igennem rigtig mange år, så grib muligheden for at lade en robust, komfortabel og ikke mindst lækker foldemadras flytte ind hos dig inden længe. Vi tør godt at garantere, at du nok skal blive rigtig glad for den, uanset hvordan du planlægger at bruge den i det daglige. 

Bestil din favorit blandt vores foldemadrasser online

Med foldemadrasser i alverdens mål, farver og kvaliteter har du rig mulighed for at forkæle dig selv og familien med en ny foldemadras. Tag et kig på de mange muligheder her på siden, hvor du kan gå på opdagelse og finde din favorit blandt vores forskellige foldemadrasser. Herefter kan du lægge din bestilling med bare få klik for derefter at læne dig trygt tilbage og glæde dig til, at du får din nye foldemadras hjem. Den er klar til brug med det samme og kan dermed indvies, så snart den lander hos dig. 

Vi har også mange andre produkter inden for møbler og indretning, som du kan lade dig inspirere af, når du trænger til fornyelse af din bolig.