Kurv 0

Rullemadrasser

Beskyt din seng, og sov godt med en god, ny rullemadras. En rullemadras skåner den madras, der ligger under, mod slid, støv, væske og plamager. Rullemadrasser kan nemt vaskes, og så koster de ikke særligt meget. Det er en nem måde at beskytte din seng på. Find en rullemadras her.

Gør sengen glad med en rullemadras

En rullemadras forlænger levetiden på din seng. En god rullemadras beskytter nemlig den underliggende madras mod slid, fugt, misfarvninger og pletter. En rullemadras tager det meste, og den kan nemt vaskes i vaskemaskinen og tørretumble bagefter, så den er klar til brug igen, når natten falder på.

Det er heller ingen stor udgift at skifte rullemadrassen ud. Omvendt kan det hurtigt blive dyrt, hvis hele den underliggende madras skal skiftes. Derfor kan det rigtig godt betale sig at købe en billig rullemadras. Her hos wupti.com har vi mange billige rullemadrasser, som på sigt kan spare dig for mange penge. Så kan du beholde din dejlige madras længe endnu.

 

Behøver du en rullemadras?

Det er en rigtig god idé at købe en rullemadras, og det er ikke kun, fordi den beskytter din seng, så den holder længere. En rullemadras er også essentiel, hvis du vil sikre dig selv en hygiejnisk nattesøvn. For de færreste tænker over, at vi faktisk afgiver hudceller, hår og væske hver nat. Det sætter sig ikke bare i sengetøj, dyner og puder; det sætter sig også i madrassen. Med tiden skaber det gunstige forhold for husstøvmider, som kan give allergi.

 

Sådan plejer du rullemadrasser

I modsætning til de fleste andre typer madrasser, kan en rullemadras let gøres rent med en tur i vaskemaskinen. Det anbefales, at du vasker din rullemadras ved 60 grader minimum fire gange om året, så husstøvmider dræbes. Vask sikrer også, at alt hvad rullemadrassen har absorberet, vaskes af igen.

 

Lig godt i lækkert sengetøj

Hvis din seng trænger til en opdatering, kan du også forkæle dig selv og din seng med nyt, blødt sengetøj, der sætter prikken over i’et på nattesøvnen. Om du er til blomster, striber eller ensfarvet sengetøj, kan du finde det her.