Kurv 0

Springmadrasser 140x200

Find en springmadras på 140x200 cm blandt madrasserne i vores sortiment, og sov ekstra godt om natten. Vores madrasser er alle i god kvalitet til en god pris, og vi har flere forskellige springmadrasser at vælge mellem med netop disse mål. Shop springmadrasser på 140x200 cm her.

Springmadrasser på 140x200 cm

Mangler du en springmadras på 140x200 cm til din seng? Springmadrasser i størrelsen 140x200 cm er det rette valg for dig, der har et sengestel med disse mål - eller er på jagt efter et. Så uanset om du blot mangler en ny madras til din nuværende seng, eller om du skal skifte hele sengen ud inklusive både madras og sengeramme, så kan du finde en god springmadras på 140x200 cm hos os.

Er du allerede sikker på, at det er en springmadras, du har brug for, er det bare med at finde den rigtige. Nogle gange kan du endda være heldig at få en springmadras på 140x200 cm på tilbud her på siden.

 

Hvilken madras bør du vælge?

Har du undersøgt, hvilke andre typer madrasser, der findes på markedet? Her er et overblik over de forskellige madrasser, vi tilbyder hos wupti.com, og hvad der kendetegner dem.

  • Springmadras: En god madras med ventilerende og trykaflastende fjedre. Benyttes i en sengeramme, i et sengestel eller på lamelbund.

  • Skummadras: Anvendes også i en ramme, i et stel eller på lameller. Skummet former sig efter din krop og skåner dig mod tryk.

  • Boxmadras: Har indbygget ramme, så den i sig selv er en seng. Madrassen giver god støtte.

  • Topmadras: Bruges ovenpå en af ovenstående madrastyper. Giver ekstra støtte og komfort og anbefales som udgangspunkt altid.

  • Rullemadras: Bruges ovenpå en af ovenstående madrastyper. Denne madras absorberer og ventilerer, men vigtigst af alt beskytter den din madras og forlænger dens holdbarhed.

  • Børnemadras: En madras med mindre mål.

  • Foldemadras: En praktisk ekstramadras, der nemt kan pakkes væk.

Hvis du skal udskifte hele din seng, kan vi anbefale dig at kigge på vores store udvalg af senge. Udover boxmadrasser tilbyder vi nemlig også eksklusive kontinentalsenge, smarte elevationssenge, senge med opbevaring og mange flere.