Kurv 0

Springmadrasser 90x200

En springmadras på 90x200 cm er perfekt til din enkeltseng. Har du en sengeramme eller et sengestel, der måler 90x200 cm, har vi en springmadras, som passer - og som du med garanti sover godt på. Find en madras, som matcher netop dine behov, her hos wupti.com.

Springmadras på 90x200 cm

Her på siden kan du finde vores springmadrasser i størrelsen 90x200 cm. Disse mål svarer til en standard enkeltseng, og den er perfekt til dig, der sover alene. Er det tid til at skifte din egen seng ud? Er dit store barn blevet teenager og trænger til bedre plads om natten? Eller mangler du en seng til det lille gæsteværelse? Uanset hvem, der skal sove på din nye springmadras på 90x200 cm, er du sikker på, at en madras fra wupti.com giver optimale forhold for nattesøvnen.

 

Madrasser i alle prisklasser

Vi tilbyder madrasser i alle prisklasser, så hvis prisen er af afgørende betydning for dit valg af madras, er dette et godt sted at lede. Samtidig er alle vores madrasser også af god kvalitet. Indimellem kan du endda være heldig at finde en springmadras på 90x200 cm på tilbud. Så kan alle være med. Alle fortjener nemlig en god nats søvn, uanset størrelsen på pengepungen.

 

Hvorfor vælge en springmadras?

En springmadras behøver en sengeramme eller et sengestel, før madras udgør en rigtig seng. I modsætning kan nævnes en boxmadras, der har en solid ramme indbygget rundt om og under madrassen; rammen betyder, at boxmadrassen er en hel seng i sig selv, så snart du har monteret ben. Dét gør boxmadrassen attraktiv i manges øjne. Men springmadrassen har også mange kvaliteter.

Udover den høje komfort, som en god springmadras giver, når du sover, er springmadrassen også et oplagt valg for dig, der går op i boligindretning. For hvor boxmadrassen er helt enkelt designet, kan du med en springmadras tilføje din helt personlige stil til dit soveværelse gennem dit valg af sengeramme eller sengestel. Der er mange stilarter at vælge imellem, når du køber et sengestel, og det gør dit soveværelse langt mere unikt.