Kurv 0

Topmadrasser

En god madras er helt essentiel for din nattesøvn, men det, der for alvor gør hele forskellen, er en god topmadras som prikken over i’et. Udover at sikre optimal komfort, beskytter en topmadras også din madras mod slid og misfarvninger, og en topmadras er derfor både en investering i din nattesøvn og i holdbarheden på din madras. 

Topmadrasser - Få en dejlig nattesøvn 

 

Derfor skal du have en god topmadras:

  • Du vil opleve en øget komfort ved brug af en topmadras
  • En topmadras sikrer en bedre hygiejne i din seng
  • Levetiden af din seng forlænges betydeligt

Langt de fleste som køber nye senge, vælger ligeledes at købe en ny topmadras til denne. En topmadras sætter nemlig prikken over i’et og hjælper til at sikre en god og sammenhængende nats søvn, som vi alle har så godt af. For at søvnen netop bliver dyb og uafbrudt, er det dog vigtigt at finde den bedste topmadras til dine behov. En passende topmadras vil nemlig øge komforten betydeligt ved at støtte og aflaste din krop på bedste vis. Derudover vil du også opleve en meget bedre hygiejne i din seng, hvis du anvender en topmadras, da denne let kan vaskes i modsætning til en boxmadras eksempelvis. Endvidere vil brugen af en topmadras forlænge din sengs levetid ved at skåne både madras og betræk.

 

Hvilken topmadras skal jeg vælge?

Som tidligere nævnt er det alfa og omega for kvaliteten af din søvn, at du finder topmadras, der matcher dine behov bedst muligt. Der er nemlig stor forskel på diverse modeller, og det kan derfor være svært at finde dit rette match. Når du købe din topmadras, kan du med fordel have følgende specifikationer in mente:

  • Fasthed: Madrassens fastheden har meget at skulle have sagt i forhold til din komfort, da behovet varierer meget fra person til person. Sædvanligvis vil du kunne vælge mellem blød, medium eller fast. 
  • Materiale: Materiale er ligeledes meget afgørende for, om topmadrassen matcher dine behov. Purskum, memoryskum og koldskum er nogle af de mest anvendte og populære, men der findes endnu flere muligheder.
  • Betræk: Med betrækket bestemmer du præcis, hvordan din topmadras skal føles at røre ved samt, hvor modtageligt det skal være overfor skidt og snavs. Her kan du eksempelvis vælge mellem mikrofiber, polyester og bomuld.

Vi tilbyder også et stort udvalg af andre madrasser, som måske passer til dig.

 

Bestil din nye top madras hos wupti.com

Når det drejer sig om noget så vigtigt som søvn, må du ikke gå på kompromis med kvaliteten af det, du sover på. Tag derfor et kig på vores yderst kvalitetsprægede topmadrasser til skarpe priser, find dit match og så kan du snart se frem til en tung og rolig nattesøvn.