Kurv 0

Garderobestativer

Mangler du ekstra opbevaring til dit tøj, kan du med et garderobestativ få styr på både dit tøj og overtøj. Placer tøjstativet i entréen, garderoben eller i dit walk-in closet og få styr på de mange bøjler. Se det store udvalg af forskellige garderobestativer her på siden.  

Få ekstra plads med et garderobestativ

 

Tre gode grunde til at købe et garderobestativ:

  • Møblerbart med nem mulighed for flytning
  • Lader dit tøje indgå i din indretning
  • Du passer på dit tøj og undgår krøller

Alle har brug for et sted at hænge jakkerne, idet man træder ind af døren til hjemmet. Men det er faktisk ikke kun i entréen, at det er smart med muligheden for at hænge tøj op - et garderobestativ til soveværelset er nemlig også en genial måde at opbevare dit tøj på. Garderobestativet lader dig nemlig skabe orden og overblik i dit klædeskab, ved at give dig muligheden for at hænge en del af dit tøj op på overskuelig vis. På den måde bliver dit tøj pludselig også til et stilet æstetisk indslag i din indretning af soveværelset. Dertil kommer det, at et garderobestativ også er yderst brugbart, da det er nemt at flytte, hvorfor du simpelt og enkelt kan ændre din indretning. Derudover er der naturligvis også den klare fordel ved et garderobestativ, at dit tøj forbliver rynkefrit og nydeligt.

 

Hvilket garderobestativ skal jeg vælge?

Et garderobestativ er suverænt til opbevaring af alt fra toppe og skjorter til fine bukser. Derudover varierer det fra model til model, hvad garderobestativet ellers har af funktioner. Tag et kig på nedenstående oversigt og lad dig inspirere af de mange muligheder:

  • Størrelsen: Der er et væld af forskellige størrelser at vælge mellem, og du skal selvfølgelig finde den, der passer til dine behov. I den sammenhæng kan du blandt andet gøre dig nogle tanker om, hvad der hovedsageligt skal hænge på stativet – er det lange kjoler eller mest korte bluser?
  • Justerbar: Dernæst kan du overveje at vælge et stativ, der kan justeres alt efter dine behov, hvis du vil finde dette nyttigt i din hverdag.
  • Design: Du skal naturligvis også finde en model, som matcher dine ønsker angående både design og farve.
  • Ekstra funktioner: Slutteligt kan du vurdere, om du har brug for ekstra funktioner som fx indbyggede skohylder.

Kast også et blik på vores mange andre smukke opbevaringsmøbler.

 

Bestil dit garderobestativ online hos wupti.com

Uanset hvilket tøjstativ, der passer til din bolig, kan du finde det her hos wupti.com. Vores sortiment er utroligt stort og fyldt med skarpe priser, så der er noget for enhver! Find dit nye garderobestativ hos wupti.com.