Kurv 0

Skoskabe & skoreoler

Et skoskab er virkelig to fluer med et smæk, for ikke alene kommer der styr på familiens sko, det bliver også lettere at finde det rigtige par. Vælger du en skoreol med bænk, giver det desuden ekstra siddepladser i entréen. Herunder finder du et stort udvalg af flotte og praktiske skoreoler i alle prisklasser.

Skoskab – udnyt pladsen, og skab orden

 

Hvorfor købe et skoskab?

  • Det giver mere plads og orden i entréen
  • Det skaber hurtigt overblik over skoene
  • Passer på fodtøjet, så det holder længere

Det er ikke bare i entréen, men også i soveværelset, eller hvor du nu har sko stående, at skoreoler kan være med til at gøre det hele lidt lettere. 

Ud over at være praktiske, sørger reolerne også for at skåne dine sko, så de ikke får ridser eller folder. At holde orden i entréen er altid en udfordring, men med et skoskab og knagerækker eller kasser og kurve kommer du et skridt nærmere. 

Her hos wupti.com har vi et stort udvalg af forskellige modeller, som passer ind i ethvert hjem, lige meget om du mangler et skoskab med spejl, en skoreol i træ eller noget helt tredje. 

Skal du vælge en skoreol eller et skoskab?

Der er forskel på de to løsninger, og derfor tilbyder vi også et bredt udvalg af begge dele. Om det er den ene eller den anden løsning kommer både an på dine æstetiske ønsker og dine praktiske behov. 

  • Skoskabe er perfekte, hvis du gerne vil have muligheden for at lukke af med en låge eller et forhæng. Det skaber ekstra orden med rene flader, så derfor er et skoskab til dig, der ikke bare ønsker at skoene står pænt, men også at de kan gemmes helt væk.
  • Skoreoler gør det let at stille sko på plads og tage dem frem. Skoreolen er åbne og kommer ofte i kombination med en bænk, så du også har et sted at sidde, når du skal tage skoene på. Det er let, hvis der er små børn i hjemmet, fordi de selv kan finde skoene og stille dem på plads igen.

Se vores store udvalg herover, og bestil din favorit allerede i dag!