Kurv 0

Tremmesenge

Den praktiske tremmeseng er et godt valg af babyseng til de mindste. Sengen giver en god beskyttelse og så kan børnene sove i den helt op til de bliver 3 år. Se vores udvalg af tremmesenge herunder.

Indret værelset med en tremmeseng

Når du skal finde den rigtige babyseng, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af tremmesenge. I vores udvalg af senge til din baby, kan du finde den model der passer jer bedst. Du skal nemlig vælge en babyseng, som passer til dit barns behov og som samtidig er den perfekte tilføjelse til børneværelset.

Den klassiske tremmeseng kan være det oplagte valg, hvis du ønsker at investere i en børneseng, som dit barn kan vokse i. Tremmesengen kan nemlig bruges fra barnet er nyfødt til de er omkring tre år. Nogle tremmesenge kan endda holde endnu længere, men det afhænger meget af dit barn og deres eventyrlyst. Når barnet begynder at forcere tremmerne eller gøre tegn til at de ikke vil være i sengen mere, så er det på tide at skifte til en juniorseng.

Langt de fleste tremmesenge er udstyret med en regulerbar bund, så den passer til barnets alder og motorisk udvikling. Sengebunden kan også hjælpe dig med at mindske eventuelle rygsmerter, da du undgår at skulle løfte barnet fra en unødvendig position.

 

Fordele ved en tremmeseng

Selvom en tremmeseng er større end en vugge, så kan sengen sagtens yde den tryghed dit barn har brug for. Der er flere fordele ved at vælge en tremmeseng:

  • Tremmesengen holder i mange år og kan bruges fra barnet er født.
  • Du har mulighed for at skabe trygge rammer med bl.a. sengerammer eller liften fra barnevognen, hvis barnet synes at sengen er for stor.
  • Beskytter barnet i søvne, når fantasien løber løbsk.

 

Tremmesenge i høj kvalitet

Vores tremmesenge kommer i forskellige farver og designs, så du kan finde den der passer bedst til børnværelset. Fælles for alle vores tremmesenge er, at du får en god og solid babyseng i en super lækker kvalitet, der med garanti giver dit barn et godt fundament for en fantastisk søvn.

Se vores udvalg af tremmesenge til børn på wupti.com og find en babyseng der passer til dit barn. Lad dit barn slippe fantasien løs i drømmeverdenen. Med en børneseng fra wupti.com kan får dit barn de bedste rammer for en god kvalitetssøvn.