Kurv 0

Vugger

Den klassiske vugge er et hit blandt mange familier - og det er med god grund! Her får du en babyseng der lader dit barn sove trygt og godt. Se vores udvalg af vugger herunder.

Vælg en klassisk vugge til dit barn

Din baby sover meget de første måneder af livet. Søvn er utroligt vigtigt for børn, da dette er med til at skabe mentalt og fysisk velvære. Søvnen er vigtigt for hjernen og udviklingen, og mangel på god søvn kan have stor betydning for din baby. Derfor skal du selvfølgelig finde en babyseng, der skaber gode rammer for kvalitets søvn - og her kan vuggen være det rigtige valg!

En vugge er en babyseng der, som ordet antyder, kan vugge/gynge. De bløde bevægelser er med til at berolige barnet og hjælper dem md at falde i søvn. Nogler vugger sviger automatisk, mens andre skubbes ved håndkraft.

 

Sådan vælger du den rigtige babyvugge

Det kan være svært at vælge den helt rigtige børneseng til de mindste. Her på wupti.com vil vi gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige babyvugge.

Det skal du overveje inden du vælger vugge:

  • Hvor skal vuggen placeres?
  • Skal vuggen være primære soveplads eller har du eksempelvis en tremmeseng til natten?
  • Skal vuggen kunne flyttes rundt?

Der kan være mange gode grunde til at skaffe sig en vugge, selvom ikke alle forældre synes den er nødvendig, da barnet hurtigt vokser ud af den trænge plads. En vugge er bl.a. nem at flytte rundt på, så du kan have baby sovende tæt på dig hele tiden. Derudover kommer flere af vuggerne med praktiske funktioner som fx at være sammenklappelige, have flytbare sider eller noget helt tredje, der gør det nemt for dig at have dit barn sovende tæt på dig eller tage vuggen med på farten. 

Uanset hvilken vugge du vælger, så er den med til at give din baby en rolig nattesøvn. Her på wupti.com kan du finde forskellige vugger, så du kan vælge den der passer bedst til din baby.