Kurv 0

Weekendsenge

På wupti.com kan du finde forskellige rejsesenge til de mindste. En weekendseng er perfekt hvis familien skal på tur udenbys eller ud at rejse. Du kan hurtigt rede op til lur eller nattesøvn. Se udvalget af weekendsenge herunder.

Weekendsenge til de mindste

Hvis din familie er meget på farten og elske at tage på ture, så kan en weekendseng til den mindste være et absolut must-have! Den smarte rejseseng kan nemlig klappes sammen og være med i bilen eller på flyet. På den måde får du seng seng, som kan tages med på rejser eller familieture.

Med en rejseseng kan du i løbet af få minutter rede sengen på, så dit barn er klar til at sove. Efter middagsluren eller nattesøvnen, kan u hurtigt og effektivt klappe sengen sammen igen, så den er klar til næste gang. En rejseseng kommer typisl med højde kanter, så du kan trygt lade dit barn sove i den - dit barn kan nemlig ikke trille ud eller komme til skade i sengen.

På trods af, at det er en sammenklappelig weekendseng, så er det faktisk en helt udmærket seng, hvor dit barn får rig mulighed for at udforske drømmeverdenen og sove godt og trygt.

 

Vælg den rigtige rejseseng

Som udgangspunkt er det vigtigt at du vælger en seng der passer til jeres behov og som kan opfylde dit barns søvnbehov. Sengen skal være forholdvis enkel at slå op, så I kan få mest glæde ud af den på turen. Det er derfor vigtigt at du ikke vælger en rejseseng der kræver for meget arbejde, da dette vil tage glæden ud af bruget af sengen. Derudover skal du overveje, hvor meget sengen må fylde og veje, når den er klappet sammen. Har du eksempelvis ikke en bil og skal transportere tingene med offentlig transport, så vil du sætte pris på en med letvægtsstel, som samtidig ikke fylder alt for meget.

 

Køb en børneseng på wupti.com

På wupti.com finder du forskellige weekendsenge til de mindste, som er perfekte til jeres tur. Derudover finder du også andre fantastiske børnesenge. Vores sortiment byder bl.a. på:

... og eget andet! Tag et kig på alle vores senge til børn, så du kan finde den der passer til jeres behov. På wupti.com finder du børnesenge som med garanti vil skabe et godt fundament for en god natssøvn.